Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Amit ígérünk

Amit a szolgáltatásokkal kapcsolatban ígérünk

Mire számíthat, ha az autóját behozza a szakszervizbe:
 • Egyszerűen egyeztessen időpontot - nem fogja az idejét vesztegetni
  Megspóroljuk Önnek a fölösleges várakozási időt a javítási munkák átvételénél, mert gondosan felkészülünk az Ön látogatására a szervizben. Elegendő, ha felhív minket az időpont egyeztetése céljából.
  Amennyiben szívesen jelen lenne az autó diagnosztizálása során, kérjük, az előzetes bejelentkezés során ezt jelezze felénk. Ehhez a megszokottnál kicsit több időt tegyen szabaddá (kb. 15-20 perc).
 • Csak hozza be pontosan az autóját - minden a kívánsága szerint történik
  Az autó átvételénél a szerviz-tanácsadó felkészülten várja Önt az előre megbeszélt időpontban, és mindenben egyértelműen megállapodik Önnel.
 • Az Ön beleegyezése nélkül semmilyen javítást nem végzünk el!
 • Egyszerűen csak el kell vinnie az autót - már minden készen várja Önt
  Minden megállapodást teljesítünk, mire Ön az egyeztetett időpontban eljön az autóért. Az autó már várni fog Önre!
  Kívánságára, a szerviz-tanácsadó készséggel elmagyarázza, hogy milyen munkákat végeztek el. Szánjon rá erre egy kis időt.