Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Garancia

Korábbi garanciális feltételek

Általános garancia

Az Ön Volkswagenjére 2 év garancia jár kilométerkorlátozás nélkül.


Ön egy Volkswagen mellett döntött. Függetlenül a megtett kilométerek számától, a VW által az új autókra nyújtott garancia tartama 2 év, szinte bárhol a világon.

2 év garancia a gyári alkatrészekre
Talán szüksége lesz egyszer pótalkatrészre. Ebben az esetben feltétlenül eredeti Volkswagen-alkatrészt válasszon. Akkor biztos lehet benne, hogy minden egyes darab megfelel a Volkswagen minőségi követelményeinek. Mert mint minden egyes új Volkswagen, úgy minden egyes alkatrész is szigorú minőségi és biztonsági vizsgálatokon megy keresztül. Erre 2 éves garanciát adunk önnek kilométerkorlátozás nélkül.

Tartozékok szervize.
Még akkor is előfordulhat, hogy Ön valami többre vágyik, ha komplett alapfelszereltségű Volkswagennel közlekedik. Az eredeti gyári Volkswagen-tartozékok gazdag választékát kínáljuk Önnek. Mindegyiket tesztelve, kipróbálva és az Ön modelljére behangolva. A gyári Volkswagen-tartozékokra 2 év garancia jár.


Átrozsdásodás elleni garancia
A Volkswagen a legmagasabb igényeknek megfelelően alkotta meg az autóit, hogy még évek múltán, sok-sok megtett kilométer után is értékálló legyen. Az illesztési hézagok nagyságát minimálisra csökkentették, s az egyes részek a legnagyobb pontossággal illeszkednek egymáshoz.
A nagy karosszériaelemek egyetlen darabból készülnek, így még évek múltán sem lehet semmiféle zörejt, recsegést hallani. A szélvédő
és a hátsóablak pontos ragasztása is a karosszéria stabilitását fokozza. A fontosabb részek lézerhegesztése igen szilárd illeszkedést eredményez. A teljesen horganyozott karosszériára a Volkswagen 12 év garanciát ad átrozsdásodás ellen. A minőség tehát nem csupán
a felhasznált anyagokon múlik, hanem mindenekelőtt a feldolgozás módján.