Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Garancia

Alkatrész garancia

2 év garancia a gyári alkatrészekre

Talán szüksége lesz egyszer pótalkatrészre. Ebben az esetben feltétlenül eredeti Volkswagen Haszonjárművek alkatrészt válasszon. Akkor biztos lehet benne, hogy minden egyes darab megfelel a Volkswagen Haszonjárművek minőségi követelményeinek. Mert mint minden egyes új Volkswagen Haszonjárművek, úgy minden egyes alkatrész is szigorú minőségi és biztonsági vizsgálatokon megy keresztül. Erre 2 éves garanciát adunk önnek kilométerkorlátozás nélkül.

Tartozékok szervize

Még akkor is előfordulhat, hogy Ön valami többre vágyik, ha komplett alapfelszereltségű Volkswagen  Haszonjárművekkel közlekedik.
Az eredeti gyári Volkswagen Haszonjárművek tartozékok gazdag választékát kínáljuk Önnek. Mindegyiket tesztelve, kipróbálva és az Ön modelljére behangolva. A gyári Volkswagen Haszonjárművek tartozékokra 2 év garancia jár.