Zárja be a menüt

Volkswagen Eredeti Alkatrészek®

Volkswagen Eredeti Alkatrészek®

Egy Volkswagen körülbelül 10 000 különböző alkatrészből áll, melyek minden egyes darabja Volkswagen Eredeti Alkatrész®.

Nincs jobb nála!

A legújabb technikai színvonalat képviselő, csúcsminőségű termékek kiválóan irányított és felügyelt fejlesztési, termelési és tökéletesítési folyamatokat feltételeznek mind a gyártómű, mind pedig a beszállítók részéről. Ezért már az alkatrészek kifejlesztésénél gondot fordítunk a teljes gyártási folyamat ellenőrzésére. Ezzel a hibák még esetleges előfordulásuk előtt kizárhatók, a selejtek elkerülhetők, a költségek csökkenthetők, a terméktökéletesítések könnyebben és gyorsabban valósulnak meg.

Volkswagen Eredeti Cserealkatrészek

Miután az Eredeti Alkatrészek a sok megtett kilométer után elkopnak, még mindig értékes anyagokat és energiát tartalmaznak. Ezért a Volkswagen visszaveszi a használt alkatrészeket, ipari eljárásokkal felújítja ezeket, és Eredeti Cserealkatrészként ismét piacra bocsátja. Miközben az "(általános) javításon" átesett motorokat általában csak a sérülés függvényében javítják, addig a Volkswagen a meghibásodott motorokat teljes egészében szétszereli. A kopóalkatrészeket minden esetben új alkatrészekre cseréli, a többi pedig ellenőrzésen és felújításon esik át. A Cserealkatrész Program nagyban hozzájárul az aktív környezetvédelemhez. A felújításnak köszönhetően az új alkatrészek előállításával szemben költségek és energiaigényes gyártási lépcsők takaríthatók meg.

  • a régi meghibásodott alkatrész ellenében cserélhetőek, amely visszakerül a felújítási programba.
  • az új alkatrészeknek megfelelő, azokkal megegyező minőséget és garanciális feltételeket biztosítanak, azonban átlagosan 40 százalékkal olcsóbbak azoknál.
  • mindig megfelelnek a legújabb műszaki színvonalnak. A sorozatgyártásban alkalmazott műszaki fejlesztések során nyert legújabb tapasztalatok a felújításban is hasznosításra kerülnek. Ennek köszönhetően a cserealkatrész fejlettebb műszaki színvonalat képviselhet, mint a visszaadott régi alkatrész.
  • lehetővé teszik az idősebb járművek gazdaságos javítását, akár komoly motorsérülés esetén is.
  • nagyon rövid időn belül rendelkezésre állnak. Ez lehetővé teszi az Ön járművének gyors javítását.
  • A Volkswagen Eredeti Alkatrészek® esetében adott, azzal megegyező vásárlási biztonságot nyújtanak.

Volkswagen Classic Parts

Oldtimer járművekhez szükséges alkatrészek.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata