Vannak dolgok, melyekre naponta szükségünk van. És vannak olyanok is, melyek ritkán kellenek, de akkor nagyon.

Az előre nem látott, váratlan esetekre fel kell készülnünk, saját magunk és azok érdekében, akikért felelősséggel tartozunk: például gyermekeinkért, családtagunkért, barátainkért. Kompromisszumok nem jöhetnek szóba - az abszolút megbízhatóság érdekében. Mindez különösen vonatkozik az alkatrészekre, melyek csak akkor jelentenek biztonságot, ha feltétel nélkül rájuk bízhatja magát az ember. Mivel a Volkswagen Eredeti Alkatrészek már a komplett jármű tervezésével és kifejlesztésével egyidejűleg születnek meg és a legszigorúbb minőségi előírások szerint készülnek, mindenkor meg lehet bízni bennük. Eredeti alkatrészekből összeállítva, az autó pontosan olyan, mint az Ön Volkswagenje: hiszen egy kézből származik.

Csúcsminőség: az első pillanatban felismerhető

Ha az emberek is olyan ösztönnel rendelkeznének, mint az üres dióval mit sem törődő mókus, akkor egyetlen pillantásra felismernék a kifogásolható minőségű autóalkatrészeket.

Mivel azonban ez gyakran lehetetlen, megkönnyítjük az Önök választását a Volkswagen Eredeti Alkatrészek márkajelével, melyet az Önök számára jegyeztettünk be és amely az Önök vásárlási biztonságát szolgálja. Így azonnal felismerhetik az eredeti minőséget, amelyben mindenkor biztosak lehetnek.

Rendszerbe foglalt csúcsminőség.

A beszállítóinkkal kötött szerződéseink a Volkswagen "Q" szabvány keretében magukba foglalják a folyamatos ellenőrzés jogát. A csupán optimális autóalkatrészek kifejlesztése, előállítása és minőségellenőrzése már régen nem elégíti ki a mai magasabb technológiai és gazdasági követelményeket. Végellenőrzés helyett a gyártási folyamatok ellenőrzése. A gyors ütemű újítások és állandó - a sorozatgyártás alatt is folyó - tökéletesítések nyomán merőben új követelményrendszer születik a teljes folyamatban.

A legújabb technikai színvonalat képviselő, csúcsminőségű termékek kiválóan irányított és felügyelt fejlesztési, termelési és tökéletesítési folyamatokat feltételeznek mind a gyártómű, mind pedig a beszállítók részéről. Ezért már az alkatrészek kifejlesztésénél gondot fordítunk a teljes gyártási folyamat ellenőrzésére. Ezzel a hibák még esetleges előfordulásuk előtt kizárhatók, a selejtek elkerülhetők, a költségek csökkenthetők, a terméktökéletesítések könnyebben és gyorsabban valósulnak meg. Az átgondolt folyamat ellenőrzés garanciája a minőségbiztonságot rögzítő Volkswagen "Q" szabvány. E cím alatt követelményprofilokat, kiválasztási szempontokat és folyamatvezérelt eljárási előírásokat, továbbá korrekció-mechanizmusokat dokumentálunk, melyek egy világmárka nevével a legmagasabb minőségi színvonalat garantálják. A csúcsminőségért a Volkswagen névvel kezeskedünk és átfogó garanciát nyújtunk arra az esetre, ha esetleg mégis hiba merülne fel.

Minimális összköltség - maximális teljesítmény.

A jobb a jó ellensége. Nem csak a minőség tekintetében, hanem a költség/haszon viszonylatban is, ahol a Volkswagen Eredeti Alkatrészek mércét állítanak. Ennek modern indexe a TCO (total cost of ownership), vagyis: a birtoklás során keletkező összköltségek. Eszerint az alacsony ár gyakran a drágább alternatívának bizonyul.
A csúcsminőség biztonságosabb, a végeredményt tekintve pedig olcsóbb is. Az eredeti Volkswagen alkatrészek és az idegen alkatrészek minőségét összehasonlítva kitűnik, hogy milyen sokba kerülhet a minőséggel való takarékoskodás. Ezen túlmenően komoly veszélyt jelenthetnek az idegen alkatrészek beépítéséből adódóan a többi alkatrészt érintő károk következményei is, mivel a pontatlan illesztések, a rossz vagy nem megfelelő anyag növelik a javítási költségeket és a balesetveszélyt. A Volkswagen Eredeti Alkatrészek alkalmazása mellett viszont mindenkor biztos lehet benne, hogy pénzéért a legjobbat kapja egyrészt a biztonság és a teljesítmény, másrészt pedig a termék tulajdonságai, élettartam tekintetében is.

Tökéletesen illeszkednek egymáshoz és Volkswagenjéhez.

Nemcsak a szerelő örül a tökéletesen illeszkedő Volkswagen Eredeti Alkatrésznek. Az ügyfél is értékeli a rövid javítási határidőt, az optimális működést és a költségmegtakarítást. Az illesztési pontosság kapcsán meg kell említeni az eredeti alkatrészek anyagának konformitását a Volkswagen Eredeti Alkatrész által alkalmazott valamennyi szerkezeti anyaggal, ami lényeges előnynek tekinthető. Gondoljunk csak az olyan lakk-, műanyag- vagy gumikárosodásra, illetve fémkorrózióra, melyek az alkalmatlan ablakmosó folyadék vagy hűtőfolyadék-adalék használatának következményei.

Az eredeti alkatrészek és a műszaki fejlődés.

Mivel a Volkswagen Eredeti Alkatrészeket nagy illesztési pontossággal az Ön autójához fejlesztették ki, illetve arra hangolták, Ön mindenkor hamisítatlan gyári alkatrész tulajdonosa marad. Sőt, mi több: a sorozatgyártású járműveinken végzett minden tökéletesítést azonnal átviszünk az eredeti alkatrészekre is. Világmárkához méltó műszaki szaktudásunkkal folyamatosan javítjuk termékeinket, nem érjük be ugyanis az elért színvonal tartásával. Az eredeti alkatrészek közismert előnyein túlmenően Ön tehát a műszaki fejlődésből is részesül: Volkswagenje mindenkor megfelel a legmagasabb műszaki színvonalnak.

Mindenre gondoltunk!

Alkatrészek esetén is az egészre koncentráltunk. A komplett autóra, melynek részei. Mindenkor az egészet tartjuk szem előtt, így mindenre tudunk gondolni. Ön, mint ügyfelünk, pontosan ezt igényli. Jogosan. Gond nélkül szeretne beszállni Volkswagenjébe és csupán a vezetésre koncentrálni. Nem akarja feltétlenül ismerni azokat a követelményeket, melyeknek egy alkatrész a tökéletes működés érdekében meg kell hogy feleljen. Ön teljes biztonságra vágyik, olyan biztonságra, mely védi Önt és melyben mindenkor bízhat.

A Volkswagen Eredeti Alkatrészek megfelelnek ennek az elvárásnak. A kutatás, a tervezés, az ellenőrzés, a tesztelés, a termelés és a szállítás vagy közvetlenül általunk, vagy vezetésünk és ellenőrzésünk alatt történik. Így pontos fogalmaink vannak arról, hogy mi szükséges ahhoz, hogy egy-egy alkatrész minden helyzetben, minden terhelés mellett megbízhatóan, az egész részeként összehangoltan működjön. A világmárka szakértelmével csak mi rendelkezünk, mint autógyártó. A legkisebb csavartól a bonyolult vezérlő egységig minden egyes Volkswagen Eredeti Alkatrészben a teljes Volkswagen rejlik. Bármely termékünkről legyen szó, mindent megteszünk az ügyfél elégedettségének érdekében, hogy egy kicsivel még szebbé tegyük utazását.

A legmeggyőzőbb érv az eredeti alkatrészek mellett

Nem véletlen, hogy a Volkswagenek valamennyi ütközési tesztnél kiváló eredményeket érnek el. Minden egyes autó esetében ugyanis előre tervezzük a biztonságot. A világ leggyorsabb, nagy teljesítményű számítógépeivel tervezik a Volkswageneket, a törésbiztonságot pedig számítógépes szimulációval vizsgálják. Ezek és sok más intézkedés eredményeként biztos lehet benne, hogy olyan autót vezet, mely a biztonság tekintetében mércét állít. Annál fontosabb tehát, hogy ezt a biztonságot a javítások után is érezze. Ezt garantálják a Volkswagen Eredeti Alkatrészek és a szakszerű javítás.

Az Allianz Zentrum für Technik (AZT) által végzett tesztsorozat célja annak megállapítása volt, hogy a Volkswagen Eredeti Alkatrészekkel javított járművek ugyanolyan törési tulajdonságokkal rendelkeznek-e, mint a sérülést nem szenvedett autók. A VW Golf IV és Bora tesztautókat először 15 km/h sebesség mellett bekövetkező frontális ütközésnek tették ki, majd - szakszerű javítás után - egy második hasonló frontális ütközésnek. Csupán minimális különbség mutatkozott a deformációs viselkedésben, a fellépő lassulási értékekben és az ismételt javítás költségeiben. Ezt követően végrehajtott Euro-teszt azt bizonyította, hogy szakszerű javítás után az övek, övfeszítők és légzsákok ugyanúgy funkcionálnak, mint az új autóban.

Teljes biztonság

Dr. Dieter Anselm, az AZT ügyvezetője a következőképpen fogalmazta meg az eredményt: a szakszerűen és a gyártó utasításainak megfelelően végzett javításnak semmiféle következménye nincs a karosszéria szilárdságára és a deformációs magatartásra. Újabb káreseményt követően nem magasabbak a javítási költségek az utasok biztonsága sem csökken.

Mindenhol rendelkezésre állnak ...

A Volkswagen Eredeti Alkatrészek a világ 11567 Volkswagen márkakereskedőjénél megvásárolhatók. Európa elsőszámú autómárkája a kontinens autógyártói között messze a legsűrűbb szervizhálózattal rendelkezik, maximális biztonságot nyújtva ügyfeleinek. Amennyiben segítségre van szüksége könnyen elérheti legközelebbi szervizünket. Ahol közismerten csúcsminőségű Volkswagen Eredeti Alkatrészek állnak rendelkezésre.

A Volkswagen Eredeti Alkatrészeinek márkajele világszerte azt jelenti, hogy Ön olyan termék birtokában van, melyet a tervezéstől egészen az értékesítésig folyamatos ellenőrzésünk és Q szabványunk kísér, mégpedig mindig a legmagasabb műszaki színvonalon és a legkedvezőbb költség-haszon arány mellett.

Csúcsminőség és csúcsszolgáltatás.

Ha Volkswagen-márkakereskedője véletlenül nem rendelkezne a szükséges alkatrésszel, akkor is a legjobb kezekben érezheti magát. A klubkártya keretén belül például cserejárműről gondoskodunk, vagy vállaljuk az esetleg felmerülő szállásköltségeket, - hogy a lehető legkevesebb kellemetlenségben legyen része. Mert mindegy, hogy hol van: Ön Volkswagenben ül. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez így is maradjon. Az Ön Volkswagenje Eredeti maradjon.

Hogy Volkswagenje Volkswagen maradjon …

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt

Volkswagen Eredeti Alkatrészek®

Volkswagen Eredeti Alkatrészek®

Egy Volkswagen körülbelül 10 000 különböző alkatrészből áll, melyek minden egyes darabja Volkswagen Eredeti Alkatrész®.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata