Zárja be a menüt

Volkswagen Eredeti Alkatrészek®

Volkswagen Eredeti Alkatrészek®

Egy Volkswagen körülbelül 10 000 különböző alkatrészből áll, melyek minden egyes darabja Volkswagen Eredeti Alkatrész®.

Nincs jobb nála!

A legújabb technikai színvonalat képviselő, csúcsminőségű termékek kiválóan irányított és felügyelt fejlesztési, termelési és tökéletesítési folyamatokat feltételeznek mind a gyártómű, mind pedig a beszállítók részéről. Ezért már az alkatrészek kifejlesztésénél gondot fordítunk a teljes gyártási folyamat ellenőrzésére. Ezzel a hibák még esetleges előfordulásuk előtt kizárhatók, a selejtek elkerülhetők, a költségek csökkenthetők, a terméktökéletesítések könnyebben és gyorsabban valósulnak meg.

Volkswagen Economy Alkatrészek

 • Kimondottan a négy évesnél régebbi járművekhez kerültek kifejlesztésre, ennek köszönhetően lehetővé teszik a jármű korának megfelelő gazdaságos javítást.
 • Valódi Volkswagen Alkatrészek, amelyek egy világmárka minden szakértelmét képviselik. Ezeket az alkatrészeket a konszern fejlesztési részlege ellenőrzi és engedélyezi.
 • Különlegesen vonzó csomagárakon érhetők el, beszereléssel együtt. Így Ön már előre pontosan tudhatja, hogy mennyibe fog kerülni a javítás.
 • Számos gyakori kopóalkatrész-javításhoz rendelkezésre állnak. Így a kínálat részei például az Economy fékbetétek és féktárcsák, kipufogódobok, indítóakkumulátorok, valamint lengéscsillapítók.
 • A vezetési stílustól függően nem olyan hosszú élettartamúak, mint a Volkswagen Eredeti Alkatrészek®, azonban a régebbi járművek esetében mindenképpen okos és előnyös árú megoldást jelentenek.

 

Volkswagen Economy ablaktörlő                               Ár: 7 610 Ft-tól

Volkswagen Eredeti Cserealkatrészek

Miután az Eredeti Alkatrészek a sok megtett kilométer után elkopnak, még mindig értékes anyagokat és energiát tartalmaznak. Ezért a Volkswagen visszaveszi a használt alkatrészeket, ipari eljárásokkal felújítja ezeket, és Eredeti Cserealkatrészként ismét piacra bocsátja. Miközben az "(általános) javításon" átesett motorokat általában csak a sérülés függvényében javítják, addig a Volkswagen a meghibásodott motorokat teljes egészében szétszereli. A kopóalkatrészeket minden esetben új alkatrészekre cseréli, a többi pedig ellenőrzésen és felújításon esik át. A Cserealkatrész Program nagyban hozzájárul az aktív környezetvédelemhez. A felújításnak köszönhetően az új alkatrészek előállításával szemben költségek és energiaigényes gyártási lépcsők takaríthatók meg.

 • a régi meghibásodott alkatrész ellenében cserélhetőek, amely visszakerül a felújítási programba.
 • az új alkatrészeknek megfelelő, azokkal megegyező minőséget és garanciális feltételeket biztosítanak, azonban átlagosan 40 százalékkal olcsóbbak azoknál.
 • mindig megfelelnek a legújabb műszaki színvonalnak. A sorozatgyártásban alkalmazott műszaki fejlesztések során nyert legújabb tapasztalatok a felújításban is hasznosításra kerülnek. Ennek köszönhetően a cserealkatrész fejlettebb műszaki színvonalat képviselhet, mint a visszaadott régi alkatrész.
 • lehetővé teszik az idősebb járművek gazdaságos javítását, akár komoly motorsérülés esetén is.
 • nagyon rövid időn belül rendelkezésre állnak. Ez lehetővé teszi az Ön járművének gyors javítását.
 • A Volkswagen Eredeti Alkatrészek® esetében adott, azzal megegyező vásárlási biztonságot nyújtanak.

Volkswagen Classic Parts

Oldtimer járművekhez szükséges alkatrészek.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata