LED-es első fényszóró
A tompított és távolsági fényt energiatakarékos LED-ek szolgáltatják. A LED-ek kiváló üzembiztonsága és hosszú élettartama növeli a biztonságot. A LED-es fényszórók többek közt erős fényükkel, a nappali viszonyokhoz hasonló fényspektrumukkal és csekély energiaszükségletükkel tűnnek ki. Csak LED-es hátsó lámpákkal együtt rendelhetők.

LED-es hátsó lámpák
A helyzetjelző és a féklámpák energiatakarékos LED-es fényforrások.


Szériafelszereltségként minden modellhez.

Extra felszereltségként rendelhető a Multivan Trendline, Comfortline és Highline számára.

Fényszórómosó-berendezés

A berendezés bekapcsolt tompított vagy távolsági fény mellett használható. Működése az ablakmosó berendezéshez kapcsolódik, s annak minden ötödik mosási folyamata során lép működésbe.

Extra felszereltségként rendelhető a Multivan Trendline, Comfortline és Highline számára.

"Látni & Látszani" csomag

A jobb látás érdekében a csomag automatikusan elsötétedő belső visszapillantó tükröt tartalmaz, melynek révén elkerülhető, hogy az Ön mögött haladó jármű elvakítsa Önt. A csomaghoz esőérzékelő is tartozik, amely aktiválja az ablaktörlőket 1). A "Coming Home/ Leaving Home" funkcióhoz jár kiegészítő menetfény megvilágítja a jármű környezetét, ami plusz biztonságot és kényelmet jelent.

A Multivan Highline esetében széria-, a Multivan Trendline és Comfortline számára extra felszereltségként rendelhető.
1) Az esőérzékelő és az automatikusan elsötétedő belső visszapillantó tükör a Multivan Highline és Comfortline esetében szériafelszereltség.

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés