Komfortülés deréktámasszal

Az állítható magasságú, ergonomikus vezető és kísérő oldali ülések kartámasszal és deréktámasszal vannak felszerelve. A deréktámasz kívánságra elektromosan állítható kivitelű.

Forgatható ülések

Egyedülálló lehetőség a menetiránnyal ellentétes üléselrendezés: ehhez egyszerűen 180 fokkal forgassa el a második üléssor egyes üléseit.

Forgatható ülés integrált gyermeküléssel
A kartámaszos, hárompontos biztonsági övvel ellátott, teljes értékű felnőtt egyes ülés gyorsan és kényelmesen stabil gyermeküléssé alakítható és tetszés szerint forgatható.

A Multivan Trendline, Comfortline és Highline számára extra felszereltségként rendelhető.

Háromszemélyes bőr hátsó ülés

Az üléshuzat Nappa bőr és Alcantara. Az ülésfelület jellegzetes formája a jobb oldaltartást szolgálja.

A Multivan Highline esetében szériafelszereltség.
A Multivan Comfortline számára extra felszereltségként rendelhető

 

Középső kartámasz
Egyszerűen lehajtható és fokozza a háromszemélyes hátsó ülés utasainak kényelmét. A kartámasz szériafelszereltségként van beépítve a háromszemélyes hátsó ülésbe, Nappa bőrrel és Alcantarával.

A Multivan Highline esetében szériafelszereltség.

Multifunkciós asztal

A széria multifunkciós asztal külön síneken mozgatható és összecsukva helytakarékos módon az egyes ülések közé tolható.

A Multivan Comfortline és Highline számára extra felszereltségként rendelhető.

Sínrendszer

Az utas- és csomagtér 5,8 m2 (rövid tengelytáv esetén) illetve 6,7 m2 (hosszú tengelytáv esetén) nagyságúra alakítható az Ön igényei szerint. Az intelligens sínrendszer ugyanis lehetővé teszi a háromszemélyes hátsó ülés és az egyes ülések kényelmes és szinte fokozat nélküli eltolását. A sínborítás egyszerű levételével megkönnyíthető a háromszemélyes hátsó ülés és az egyes ülések be és kiszerelése.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés