"Climatic" klímaberendezés

A belsőtér-érzékelővel ellátott félautomata klímaberendezés folyamatosan hozzáigazítja az utastér hőmérsékletét a vezető terének hőmérsékletéhez, és optimálisan elosztja az utastér levegőjét.

A "Climatic" klímaberendezés szériafelszereltség a Multivan Trendline és Comfortline vezetőterében.
A Multivan Trendline számára extra felszereltségként a hátsó utastérbe is megrendelhető.

"Climatronic" klímaberendezés

Háromzónás hőmérséklet-szabályozást biztosít a vezető, a kísérő és az utastérben tartózkodók számára. A "Climatronic" érzékeli például az erős napsugárzást és a külső hőmérséklet változásait, és ennek megfelelően kisebb vagy nagyobb mennyiségű hideg levegőt enged a belső térbe. Az automatikus levegőkeringtetés és a levegőminőség-érzékelő kellemes klímáról gondoskodik.

Fűtött első szélvédő

Jó kilátás előre hideg és nedves időjárás mellett is.

Extra felszereltségként rendelhető a Multivan Trendline, Comfortline és Highline számára.

Állóhelyzeti fűtés

A fűtő- és szellőzőrendszertől függetlenül mind a központi kezelőfelületen keresztül, mind rádió-távirányítással működtethető. Kívánságra, alternatív megoldásként, kiegészítő vízfűtéssel is kapható.

Extra felszereltségként rendelhető a Multivan Trendline, Comfortline és Highline számára.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés