Volkswagen Car-Net

Különleges kényelmet jelentenek a Car-Net "Guide & Inform" 1) mobil online szolgáltatásai. A jármű navigációs rendszereinek kibővítéseként a Car-Net "Guide & Inform" funkcióval aktuális információk hívhatók le az internetről, például forgalmi dugó esetén a rendszer az új információk alapján azonnal módosítja a javasolt útvonalat. Képes továbbá az Önhöz legközelebbi és legkedvezőbb ajánlatokkal rendelkező töltőállomások vagy a célállomáshoz közeli parkolók telítettségének jelzésére is.

A Car-Net "App Connect" 2) megjeleníti okostelefonja megfelelő alkalmazásait az opcionálisan rendelhető rádió vagy navigációs rendszer érintőképernyős kijelzőjén, így különösen kényelmesen kezelhetők az engedélyezett és a speciális Volkswagen-alkalmazások. Ezek - mint a "Shared Audio", a "Drive & Track", a "Call & Remind", a "Sound Journey" és a "My Guide" - minden utat még kellemesebbé és érdekesebbé tesznek.

1) Csak a "Discover Media" és "Discover Media Plus" navigációs rendszerekkel együtt kapható, használata a második évtől térítésköteles. A második internetkapcsolathoz az ügyfél részéről mobil WLAN-router (pl. hotspot funkciós okostelefon) vagy megfelelő USB-stick (pl. Volkswagen CarStick) szükséges internet-adatdíjas SIM-kártyával.
2) A Car-Net "App Connect" csak a "Composition Media" rádióval vagy a "Discover Media" navigációs rendszerrel együtt rendelhető. A Car-Net "App Connect" a MirrorLink™, a CarPlay™ és az Android Auto™ technológiákat tartalmazza. E technológiák elérhetősége az egyes országokban eltérő szolgáltatások (Car-Net) használatára csak az opcionális "Discover Media" felszereltséggel együtt van lehetőség. Ezen kívül szükség van mobil végberendezésre (pl. okostelefon), amely képes mobil hotspotként működni. A Car-Net szolgáltatások csak az Ön és mobiltelefon-szolgáltatója között érvényben lévő vagy külön megkötendő mobiltelefon-szerződés esetén és csak a mindenkori mobiltelefon-hálózat lefedettség függvényében vehetők igénybe. Adatcsomagok letöltésekor az adott mobiltelefon-tarifától függően - első sorban külföldi használat esetén - pluszköltségek (pl. roamingdíjak) merülhetnek fel. A Car-Net használatához külön szerződést kell kötni a Volkswagen AG-vel. Ehhez az ügyfélnek a jármű átvételétől számított 90 napon belül regisztrálnia kell a járművet a www.volkswagen-car-net.com/portal honlapon. A Car-Net szolgáltatások rendelkezésre állása országonként eltérhet. E szolgáltatások a mindenkor érvényes szerződéses futamidő alatt vehetők igénybe, és a futamidő alatt tartalmilag változhatnak. Részletes Car-Net-információkat a www.volkswagen-car-net.com/portal honlapon és Volkswagen-márkakereskedőjénél találhat. Mobiltelefon-díjakkal kapcsolatos tájékoztatásért forduljon mobilszolgáltatójához!

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés