Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Multivan PanAmericana

4,59% THM finanszírozás Vegye igénybe rendkívül kedvező, mindössze 4,59% THM, változó kamatozású, forintalapú finanszírozási ajánlatunkat, ami minden Volkswagen haszonjármű modellre vonatkozik. A kedvezményes finanszírozási konstrukció minden futó akcióval összevonható, maximum 3 db modell vásárlása esetén. Az akció 2018. július 9-től 2019. szeptember 30-ig megkötött adásvételi szerződésekre vonatkozik. További információért érdeklődjön értékesítőinknél!

A finanszírozást a Porsche Bank Zrt. nyújtja változó kamatozású, forint alapú zárt illetve nyílt végű pénzügyi lízing keretében. A pénzügyi szolgáltatás kizárólag a Porsche Hungaria Kft. hivatalos márkakereskedői által értékesített járművekre és teljes körű, a járműre vonatkozó, érvényes vagyonbiztosítási szerződéssel (CASCO) vehető igénybe. A Porsche Bank Zrt. ügyfél- és ügyletminősítési vizsgálat eredményétől függően vállalja a jármű finanszírozását, ill. egyéb fedezetet írhat elő. Az akció 2018. július 9-től 2019. szeptember 30-ig megkötött adásvételi szerződésekre és jóváhagyott gépjármű-finanszírozási szerződésekre érvényes. Az akció a megadott határidőig vagy a készlet erejéig, ill. visszavonásig érvényes. Egy Ügyfél maximum 3 gépjárműhöz veheti igénybe az akciós finanszírozást. A tájékoztatás nem teljes körű, kötelezettség vállalást a Porsche Bank Zrt. részéről nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke a 83/2010 (III.25.) Korm. rendeletnek megfelelően, 3 millió forint összegű kölcsön és 5 éves futamidejű, egyenletes törlesztésű, forintban fizetendő minta alapján került meghatározásra. A THM meghatározásakor az ügyfél által fizetendő biztosítási díj - tekintettel arra, hogy annak pontos összege nem ismert - figyelembe vételre nem került.

Azoknak, akik a messzeséget keresik. Kövesse a legstílusosabban a vadon hívását egy Multivan PanAmericanában! A Multivan PanAmericana mindennel rendelkezik, amely kellemesebbé teheti a kisebb kirándulásokat és a nagyobb expedíciókat.

Nemes belső tér

A megrendelő kérésére az összes ülés dohányszínű varratokkal készített, két színben - Marrakes/Titánfekete - pompázó "Nappa"¹ bőrhuzattal is készülhet. Az utastér opcióként robusztus megjelenésű alumínium bordáslemezzel vagy exkluzív "Halifax Maple" fahatású padlózattal is rendelhető. 

Kényelmes vezetőülés

A kiváló minőséget sugárzó műszerfal, a holdkőzet színű varratokkal ellátott multifunkciós kormánykerék, a váltókar bőr bevonatú markolatgombja, az "Air Care Climatronic" klímaberendezés és a fáradtság-felismerő rendszerrel ellátott "Plus" multifunkciós kijelző mind a vezető kényelméről hivatott gondoskodni. A lábtér további látványelemeket rejt, ilyenek például a rozsdamentes acél eleganciájában pompázó pedálok, valamint a beszállást segítő megvilágítás a kézírással megjelenő "Pan Americana" felirattal.

Robusztus megjelenés felfedezők számára

Robusztus megjelenés felfedezők számára A rátétekkel díszített vagány küszöb-spoiler, az újratervezett, mutatós aláfutásvédelem, a szép "PanAmericana" emblémák, a mindkét oldalon sötétített ablakok, a LED-es hátsó lámpák és a 17 collos "Devonport" könnyűfém kerekek tovább fokozzák a kalandvágyat. 

Volkswagen Car-Net.

A további hasznos információkért látogasson el honlapunkra, és csatlakoztassa a járművet okostelefonjához! Fedezze fel a Car-Net rendszer segítségével a kényelem és az infotainment új dimenzióit! A Multivan PanAmericana a megrendelő kérésére felszerelhető a Car-Net rendszerrel.

Szériafelszereltség

Külső tér

• "Devonport" 17 collos könnyűfém kerekek négyévszakos gumiabroncsokkal
• Sötétített LED rendszerű hátsó lámpák
• Színre fújt első és hátsó lökhárító
• Mutatós aláfutásvédelem elöl és hátul, rátétekkel díszített vagány küszöb-spoiler
 • Kézírással írt "PanAmericana" feliratú fólia a jármű oldalainak alsó tartományában²
• Elegáns megjelenésű "PanAmericana" emblémák a B oszlopokon
• Az utastér sötétített üvegezése

Belső tér

• 7 ülőhely
• "Mithy" üléshuzat, fekete/fehér színben, Alcantara béléssel, holdkőzet-szürke varratokkal
• Beszállást segítő megvilágítás, kézírással megjelenő "PanAmericana" felirattal
• Erős gumiszőnyegek elöl
• Nemesacél pedálok és lábtámasz
• Komfortos műszerfal
• "Plus" multifunkciós kijelző fáradtság-felismerő rendszerrel
• Felhajtható könyöklő, felhajtható felső kesztyűtartó
• 2 db forgatható, hosszirányban állítható ülés és ISOFIX gyermekülés-rögzítési rendszer az utastérben
• Minőségi szőnyegpadló az utastérben
• "Dark Silver Brushed" dekorlécek

Funkciók

• 3 zónás "Air Care Climatronic" klímaberendezés
• Bőr bevonatú markolatgomb, ill. menetfokozat-kapcsoló holdkőzet-szürke varratokkal
• "Composition Colour" audiorendszer
• Multifunkciós kormánykerék bőrbevonattal, holdkőzet-szürke varratokkal

Multivan

Egyszerűen nagyszerű már hat generáció óta.

Markáns dizájn és belső tér, amely önállóságról és stílusról árulkodik. A hatalmas helykínálat és a rugalmas helykihasználás minden álmát felülmúlja.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti alaptartó készlet

3 darabos, 3x3 cm-es, szögletes profilú alaptartó készlet C-sínprofilú karosszériához. Tetősíktól számított magassága 17 cm. Fekete színben. Max. terhelhetőség: 150 kg.

Volkswagen H. Eredeti csomagrögzítő háló

Csomagrözítő hálóval gondoskodhat róla, hogy minden a helyén maradjon. Könnyen és gyorsan rögzíthető a gyári rögzítési pontokhoz.

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

12 V-os áramforrásról működő hűtő- és melegen tartó láda, akkumulátorvédő funkcióval. A Multivan rögzítősín rendszeréhez illeszkedik. Antracitszüke színben. Mérete (Sz/Ma/Mé): 440x400x565 mm.

További lehetőségek