Multivan Edition 30

Sportos elegancia fekete-fehérben. A Multivan Edition 30 változatának már első pillantásra szembeötlő sportossága laza eleganciával társul, ragyogó fehér alapszínét stílusosan egészítik ki a karakteres, fekete tetőfényezés, a színezett ablakok, a LED-es fényszórók és a 17"-os könnyűfém kerekek. De a mutatós külső nem minden! Az Edition 30 modellek felszereltségének részei a legújabb vezetőasszisztens-rendszerek és a „Composition Media” rádió színes kijelzővel és számos digitális szolgáltatással.

LED-es első fényszórók.

A tompított és távolsági fényt energiatakarékos LED-ek szolgáltatják. A LED-ek kiváló üzembiztonsága és hosszú élettartama növeli a biztonságot. A LED-es fényszórók többek közt erős fényükkel, a nappali viszonyokhoz hasonló fényspektrumukkal és csekély energiaszükségletükkel tűnnek ki. Csak LED-es hátsó lámpákkal együtt rendelhetők.

17” „Cascavel” könnyűfém kerekek.

A különleges dizájn részét képezik többek közt a 17" 7J x 17-es könnyűfém kerekek. Felületük polírozott, fekete. 235/55 R 17-es gumiabroncsokkal.

Volkswagen Car-Net.

Különleges kényelmet jelentenek a Car-Net mobil online szolgáltatásai. A jármű navigációs rendszereinek kibővítéseként a Car-Net "Guide & Inform" funkcióval aktuális információk hívhatók le az internetről, például forgalmi dugó esetén a endszer az új információk alapján azonnal módosítja a javasolt útvonalat.

Multivan

Hatodik generáció - változatlan vonzerő

Az új Multivan olyan sokoldalú, mint Ön.

Katalógusok & további lehetőségek

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés