Menü
Zárja be a menüt

ID. Buzz.
A mobilitás újratöltve.

Üdvözöl a jövő! Helló, ID. Buzz!

A Bulli 70 éve nyűgözi le az embereket a világ minden táján. A Volkswagen Haszonjárművei ezt a lelkesedést jelenítik meg most, az elektromobilitás korában is. Az ID. Buzz modell - tisztelegve a legendás Bulli előtt, de teljesen újragondolva és a jövőre tervezve. Teljesen hálózatba kapcsolt. Intuitív. Újradefiniált kényelemmel és okosabb mindennapi használattal. A maximális szabadságért. Az ID. Buzz több, mint egy elektromos jármű. Azoknak készült, akik velünk együtt nyitják meg a mobilitás új korszakát.

Újragondoltuk a szabadságot és a mindennapokat

Nemcsak szép, hanem okos is: az ID Buzz megjelenése

Felidézi a Bulli-t - ugyanakkor teljesen önálló modell. Az ID. Buzz dizájnja több, mint ami első pillantásra látszik. Okos funkciók, érzékelők és érinthető felületek karok és gombok helyett, maximális térérzetet biztosító dizájnkoncepció: ezeket és még sok minden mást felfedezhetünk az ID. Buzz-ban.

LED-es "szemek". A lényeges tekintet.

A hagyományos kerek fényszóró helyett az ID. Buzz intelligens LED "szemekkel" rendelkezik, amelyek interaktívan kommunikálnak a járművezetővel és a gyalogosokkal. Ha például be akarsz kanyarodni, fényszórói a kívánt irányba mutatnak. Sőt, ha az ID. Buzz gyalogost vagy kerékpárost vesz észre az út mentén, abba az irányba néz és fényjelzésekkel finoman felhívja rá a figyelmet. Nagyon előrelátó, igaz?

Érzékelők: látni, de rejtve maradni

Ilyen az ID. Buzz dizájnja is: érzékelőit feltűnésmentesen helyeztük el az új dizájnban. Érzékeli a környezetet a járművön kívül és belül, így a lehető legkellemesebbé és szórakoztatóvá teszi az utazást. Sőt, már az önvezetésre is felkészült.

Rugalmasság új dimenzióban

Katalizátor? Benzintank? Az ID. Buzz-nak rájuk nincs szüksége. Ami Önnek nagyobb teret jelent és ezt az ID. Buzz maximálisan kihasználja. Kívül optimalizálja a CW értékeket, a beltérben rengeteg helyet biztosít. Rugalmas kialakításának köszönhetően az Ön szabadság iránti igényeinek teljesen megfelel.

Nemcsak praktikus, hanem lélegzetelállító.

Az ID. Buzz újradefiniálja a mai értelemben vett autó fogalmát. Legyen szó mobil otthonról vagy átgondolt haszonjárműről: tudja, hogyan segítsen Önnek minden utazás alkalmával miközben nyugodtan juttatja el úti céljáig.

Panorámatető

Engedd be a napfényt!

Egy panorámatető, ami valóban kiérdemli a nevét: az ID. Buzz szinte teljes hosszát elfoglalja, ez által korlátlan táj élményét adva utasainak. Ennél több természetes fény (és csillagfényes éjszaka) aligha kívánható.

AR-Head-Up-Display

Hightech élmény a kalandoroknak.

Az ID. Buzz utat mutat. AR-Head-Up-Display kijelzője kivetíti a navigációt közvetlenül a jármű elé az úttestre. És a kiterjesztett valósággal működő kivetítésnek köszönhetően pontosan ott látod a nyilakat, amerre mész. Így mindig célhoz érsz anélkül, hogy le kellene venni a pillantásod az útról.

Touchpad

A kerék újragondolva.

Az ID. Buzz játékosan könnyű, mivel mindent intuitívan rád szabtunk. Műszerfalán nincsenek többé gombok és billentyűk. A kormányba épített érintőképernyőnek köszönhetően elegendő egy könnyed érintés, hogy működjenek a funkciói. Csak egyszerűen érintsd meg a kormányt és már kezdődhet is a következő kaland.

Ha berakodásról van szó: ID. Buzz Cargo

Okos, sokoldalú, kitartó: ha szereti a transzportereket, az ID. Buzz Cargo-t imádni fogja. Minden kis zugot, amit szabaddá tettünk kihasznál okos fel- és átépítési lehetőségekre. A szolártetőn keresztül nyert energiát tárolja a jármű számára (pl. a 230 V-os fedélzeti csatlakozóaljzathoz). Annyi mindent tud, jóval több, mint egy elektromotoros transzporter. Ez az ID. Buzz Cargo.

A holnap városainak tervezve

Nem csak sokoldalú, hanem egyedülálló is.

Szolártető

Töltés töltőoszlop nélkül

Az ID. Buzz Cargo már egyébként is nagy hatótávolsága a szolártetőnek köszönhetően még nagyobb lesz. Mindezt a nap erejével. Okos fenntarthatóság - teljesen új szinten.

Önvezetés

A jövő járművezetőinek munkahelye

Még ha az önvezetés futurisztikusan hangzik is: az ID. Buzz Cargo már felkészült rá. Ez Önnek, mint járművezetőnek teljesen új lehetőségeket nyit meg. A teljeskörű hálózati kapcsolatnak köszönhetően a jövőben válaszolhat pl. e-mailekre, miközben a jármű önállóan a célhoz vezet.

Városi agilitás

Városba tervezve

Szűk belváros? Az ID. Buzz Cargo megoldja. Kisebb elektromotorjának és szélesebb tengelytávjának köszönhetően kisebb a fordulóköre és kisebb forgalmi területet foglal el - anélkül, hogy a csomagtér kisebb lenne. Rugalmas és okos - ez az ID. Buzz Cargo.

Szeretettel Hannoverből.

Az ID. Buzz 2022-es gyártása előtt 66 évvel gördült le az első Bulli Hannoverben a szalagról. A Volkswagen Haszonjárművek vezető telephelyeként megtisztelő kötelesség az utód gyártása. Ehhez sok mindent megmozgattunk és néhány dolgot újraalkottunk. Mi itt Hannoverben örülünk, hogy itt kezdődik a jövő.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata