Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Indul a szavazás a Camion&Truck magazin 2019-es "Év haszonjárműve" díjának elnyeréséért

13.08.2019

A Camion&Truck szaklap idén is meghirdette az "Év haszonjárműve" versenyt, melyen legutóbb - folytatva a több évtizedes szép hagyományt - a Volkswagen Haszonjárművek márka ismét nyert egy kategóriában. A most 23. alkalommal sorra kerülő díjra méltónak tartott autókra a lapban meghirdetett szavazási felhívás szerint lehet voksolni, és remélhetőleg ebben az évben is lesz Volkswagen a díjazottak között.

A 2019-es megmérettetésre 4 kiváló Volkswagen haszonjármű pályázik, a márka a Volkswagen Amarok Aventura V6 3.0 TDI 4Motion Tiptronic, a Volkswagen Crafter doka HT 2.0 TDI 4Motion Tiptronic platós, a Volkswagen Crafter 50 HTL 2.0 TDI Tiptronic, és a Volkswagen Caddy dobozos RT 2.0 TDI 4Motion DSG nevezte a versenybe. Remélhetőleg sok olvasó találja majd érdemesnek ezeket a Volkswageneket az egyes kategóriák legjobbja címre, így érdemes figyelni a Camion&Truck Magazin augusztusban megjelenő számát.