Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

A Volkswagen Caddy 14. Alkalommal nyerte el kategóriája első helyét

13.11.2018

Huszonharmadik alkalommal hirdette meg a Camion Truck&Bus magazin "Az év haszongépjárműve" pályázatot, amelyben Magyarországon bemutatott és forgalmazott haszonjárművek tizennégy kategóriában versenyeznek. Az olvasók szavazataira épülő pályázat mondhatjuk idén is a megszokott eredményt hozta az I. kategóriában, a 2,5 tonna alatti haszonjárműveknél, hiszen immáron 14. alkalommal a Volkswagen Caddy hódította el a győzelmet. A Volkswagen nagyra értékeli a díjat, hiszen azt a szaklap haszongépjárművekben szakavatott olvasói szavazták meg, és ezzel hiteles visszajelzést adtak a Volkswagen Haszonjárművek minőségéről, elismertségéről.

A 2018-as pályázat I. Kategóriájának győztese a Volkswagen Caddy 2.0 TDI SCR BMT 4MOTION változat motorterében egy két literes Euro6 környezetvédelmi besorolásba tartozó TDI motor dolgozik, (122 vagy 150 lóerős teljesítménnyel) melynek erejét az utolsó generációs 4MOTION hajtáslánc közvetíti az útra 6 sebességes kéziváltó, vagy épp a duplakuplungos DSG váltó segítségével.  A Caddy kategóriájának élmezőnyében áll a fenntartási költségek tekintetében, mely nem kis mértékben köszönető a kedvező fogyasztásának is. A Caddy szó szerint üzemeltetőjének hasznos partnere, hiszen 3,2 köbméteres rakterében akár 762 kg tömeg szállítására is képes (Maxi változat 4,2 m3 - 797 kg), illetve akár 1500 kg-os utánfutót is képes vontatni.