Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Mindenhol jó, de a legjobb bárhol – Volkswagen California Balaton Edition

24.09.2018

A Volkswagen T6 California Balaton Edition akciós felszereltségével és árazásával kifejezetten a magyar ügyfeleknek készült, így a 30 éves ikon, a California már hazánkban is elérhető. A Balaton Edition hétszemélyes, teljes értékű lakóautó, ami a hétköznapokban is úgy használható, mint egy magas felszereltségű kisbusz, például egy Multivan.

A California sikertörténete 30 évvel ezelőtt indult, fejlesztése a Westfalia modellel együtt történt. Alapját a Transporter harmadik generációja adta és kezdetben Rheda-Wiedenbrückben készült. A Volkswagen California Balaton Edition a magyar pénztárcára szabva rendelhető, így igen kedvező áron kerül a magyar piacra. A California Balaton Edition a Beach alapmodellre épül, de a sok extrával egy kedvező ár-érték arányú, kiváló felszereltségű lakóautóként kerül a hazai vásárlók elé.

Külső forma - A hippi elődök emlékezete
A modell büszke lehet elődeire, amelyek a hatvanas-hetvenes évek hippi mozgalmának ikonjává váltak. Az első és második generációs California lakóautók a Woodstock korabeli amerikai szabadságkereső fiatalok, az új magyar Balaton Edition pedig a minőségi kisbuszra vágyó hazai vásárlók igényeinek megfelelően szolgálják utasaikat. A Balaton Edition napellenző oldalsátrával és 17 collos "Woodstock" nevű könnyűfém felnijével tiszteleg a hatvanas évek ikonjává vált ősök előtt.

Belső tér - Kényelem 7 személyre

A Balaton Edition 4 ülés helyett már 3 sorban elhelyezett 7 üléses kivitelben kerül a márkakereskedésekbe, az első két sor ülései forgathatók, eltolhatók és ággyá alakíthatók, melyeknél habszivacs matrac biztosítja a pihentető alvást. A komfortot és a belső rendet szolgálja a 2 vezetőtéri ajtóhoz rögzített szemetes és a hármas üléspad alatt elhelyezkedő 3 fiók is. A Balaton Edition változatban a komfort csomaggal egy különleges, széles középkonzollal épített műszerfal is helyet kapott, italtartóval; míg az eleganciát a "Dark Silver Brushed" dekorbetét, az antracit metál színű dekorcsíkkal díszített belső elem is fokozza.

Biztonság és technika - Otthon az utakon

Ha az egész család velünk utazik, akkor jó érzés biztonságban tudni szeretteinket, és tudni, hogy autónk a bajban sem hagy minket egyedül. A Balaton Edition ezért távolságtartó automatikával kerül a márkakereskedésekbe. A rendszer nemcsak "Front Assist" és Tempomat segítségével könnyíti a vezetést, mert városi vészfékfunkcióval kiegészülve elkerülheti a koccanást alacsony sebességnél. A fáradtság érzékelő rendszer pedig segít abban, hogy meg lehessen előzni a sofőr kimerültségéből származó baleseteket.

Infotainment - Szórakozás minden utas számára

A vezető és a hátul ülő utasok is egyaránt élvezhetik a Composition Media rádió hangtechnikáját, hiszen a 6,33"-os érintőképernyővel, USB csatlakozóval és mobiltelefon csatlakozóval ellátott infotainment rendszer 8 hangszóróval biztosítja a tökéletes hangzásvilágot, melyet akár a vezető is kezelhet a multifunkciós bőrkormány gombjainak segítségével.
Az autó már összeállítható a Volkswagen Haszonjárművek konfigurátorában, és a 18 389 980 forintos induló áral elérhető. A Balaton Edition a szeptember 22-i Volkswagen találkozón, a Hippifaluban mutatkozott be a nagyközönség előtt.

Fotó: Volkswagen Haszonjárművek - Mosoni Péter