Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Új típusok és klasszikus modellek bemutatója a 2018-as Caravan Salon-on

31.08.2018

A Volkswagen Haszonjárművek új lakóautó  modell kínálatot mutat be a 2018-as Caravan Salon-on Düsseldorfban. Egyrészt itt tartják a jelenlegi Crafteren alapuló Grand California világpremierjét, illete a   lakóautók augusztus 24-szeptember 2 között sorra kerülő legnagyobb kiállításán tartják az új "Calfornia - 30 év" bemutatóját is. Ez utóbbi egy különleges, jubileumi Bulli, és mindössze 999 darabos sorozatban jelenik meg az ikonikus lakóautó 30. születésnapja alkalmából.

A Grand California:
A 2018-as szalon fénypontja az új Grand California, vagyis a Crafter innovatív hajtásával futó exkluzív lakóautó, melyet vezetőt segítő-, valamint információs-szórakoztató rendszerekkel szereltek fel.  A Grand California révén a Volkswagen Haszonjárművek  egy modern, fiatalos és egyedire tervezett lakóautót alkotott. Egyértelmű stílusával, világos színeivel és aprólékosan kigondolt részleteivel a gyártás-közeli állapotban lévő  modell a tavalyi tanulmányautó megvalósítása, és várhatóan 2019 elején kerül piacra. A Grand California főbb jellemzői: tágas hátsó háló-lakrész rögzített ággyal, a tetőtérben opciós gyerekággyal, mozgatható panoráma tetőablak  és egy teljesen felszerelt   mosdó-fürdőszoba. A hagyományos elsőkerék meghajtású  autó alternatívájaként  összkerék meghajtású 4MOTION  Grand California  bevezetését is tervezik.

 

A "California  -30 év"
A Transporter harmadik nemzedékén alapuló California harminc évvel ezelőtt mutatkozott be, és jelenleg  ennek hatodik nemzedéke fut az utakon. Az elmúlt 30 év alatt a népszerű lakóautóból több,  mint  165 000 darabot adtak el. A Volkswagen Haszonjárművek márka  az évfordulót a "California- 30 év" modellel  ünnepli, ami korlátozott darabszámban, 999 darabos sorozatként jelenik meg.  A Bulli génjeivel rendelkező kompakt California vonzó ajánlatot jelent minden olyan vásárló számára, aki a mindennapi autójaként  egy lakóautót kíván használni.   Az évfordulós modell egyedi tulajdonságai  között is kiemelkedik az újratervezett, elegáns "Bright Wood" kárpit, a különböző berendezések feljavított változatainak beépítése, és a kontrasztos Reflex Silver Metallic vagy  Indium Grey Metallic színre fújt felnyitható  tető. A korlátozott számban megjelenő gépkocsi   sorozatszámát a B-oszlopon lévő két emblémába építették be.  A Volkswagen Haszonjárművek a piacvezető Californiát  három további specifikációval is bemutatja a Caravan Salon-on, melyek Beach Edition, Coast és Ocean Grey változatban mutatkoznak be.