Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Idén is versenybe szállnak a Volkswagen modellek az „Év haszonjárműve” címért

02.08.2018

A Camion Truck&Bus szaklap idén is meghirdeti az "Év haszonjárműve" versenyt, melyen tavaly a Volkswagen Haszonjárművek márka Volkswagen Caddy modellje nyerte el a legjobb haszonjárműnek járó díjat a 2,5 tonna alatti kategóriában. A 23. alkalommal sorra kerülő díjazásra augusztusban indul a szavazás.

A 2018-as megmérettetésre ezúttal 4 kiváló Volkswagen haszonjármű modell pályázik, a a Volkswagen Caddy dobozos 2.0 TDI DSG 4Motion, a 2017-ben nemzetközi Van of the Year díjjal kitüntetett   Volkswagen Crafter 35 HT 2.0 TDI  DSG 4Motion, a Volkswagen  Multivan PanAmericana 2.0TDI  DSG 4Motion modellje és a Volkswagen Amarok Aventura V6 3.0 TDI 4Motion limitált szériás modelljével száll versenybe. Ha a Camion & Trucks magazin olvasóinak tetszését elnyerik a népszerű Volkswagen haszonjárművek, akkor remélhetőleg idén is győztest avathat valamelyik kategóriában a haszonjármű márka.