Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

A Wellhello lép fel az idei Volkswagen-találkozón

18.09.2017

Első alkalommal ad koncertet a Volkswagen-találkozón a Wellhello, a népszerű zenekar szeptember 23-án, 16:00 órától lesz hallható a Hungaroringen szervezett rendezvényen.

Ismét igazi nagyágyút sikerült felkérnie a szervezőknek Volkswagen-találkozóra, ugyanis a szeptember 23-i, hatodik márkatalálkozó sztárfellépője ezúttal a Wellhello lesz. A Hungaroringen szervezett eseményen az elmúlt években is ismert együttesek színesítették a programot, a korábbiakban például a Bëlga, Kowalsky meg a Vega és Sub Bass Monster is zenélt már a mogyoródi versenypályán.

A Wellhellót 2014-ben alapította a magyar rapper, Fluor Tomi és az énekes-dalszerző, Diaz. A társaság első igazi közös slágere a Rakpart című dal volt, ezzel váltak az új formációban ismertté a magyar közönség számára. Ez a dal olyannyira jól sikerült, hogy egyből a rádió játszási listák élére ugrott. Az újabb sikerre sem kellett sokat várni, első albumuk 2015 márciusában jelent meg, s egy nap alatt az első helyen nyitott az iTunes slágerlistáján, majd pedig a Mahasz több listájának-mint például Single (track) Top 40-nek is- az első helyére került.

A Volkswagen-találkozóról

A Volkswagen-találkozó egy olyan autós ünnep a Hungaroringen, ahol nem csak a márkafanatikusok, hanem a mobilizáció szerelmesei is igazi különlegességeket csodálhatnak meg. A legszebb, legkülönlegesebb Golfok a Paddockon sorakoznak a szeptember 23-i eseményen, ide háromszáz kocsit választott ki egy szakmai zsűri. A Bogarak és Transporterek az összes többi léghűtéses és haszonjármű modellel a Hungaroring területén kialakított Hippifaluban kapnak helyet. A Passat, a Scirocco és Corrado, a Jetta, Bora és Vento, valamint a Polo modellek is egy csokorban parkolnak majd, más-más helyszíneken. Az egyedi járgányok mellett a Volkswagen gyár ezúttal is több különleges négykerekűt hoz a rendezvényre, s a mogyoródi versenypályára érkezik a Volkswagen Driving Experience csapata is, akik egész nap izgalmas autós bemutatókkal szórakoztatják a közönséget. A szervezők emellett számtalan programmal készülnek, a hölgyekre és gyerekekre külön is gondoltak, ráadásul a legügyesebb, legszerencsésebb látogató a Das WeltAuto jóvoltából egy tökéletes állapotú VI-os Golfot vihet haza, akár pár forintért.

A rendezvényről és a Das WeltAuto játékáról bővebb információ a www.volkswagen-talalkozo.hu honlapon és a rendezvény Facebook oldalán olvasható.