Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Augusztusban indul a szavazás az "Év haszonjárműve" versenyben

30.06.2017

A Camion&Truck szaklap idén is meghirdeti az "Év haszonjárműve" versenyt, melyen legutóbb a Volkswagen Haszonjárművek márka három kategóriában is nyert, tavaly a Caddy Alltrack, a Transporter T6 és az Amarok lett kategóriája legjobbja. A most 22. alkalommal sorra kerülő díjazásra ismét lehet szavazni, a lap az augusztusi számban hirdeteti meg a szavazást.

A 2017-es megmérettetésre ezúttal 5 kiváló Volkswagen pályázik, a márka a Volkswagen Amarok Aventura V6 3.0 TDI SCR BMT 4Motion Tiptronic, a Volkswagen Crafter 35 HT 2.0 TDI SCR BMT 4Motion, a Volkswagen Transporter RT 2.0 TDI SCR BMT 4Motion DSG, a Volkswagen Multivan RT "Bulli 70" 2.0 TDI SCR BMT 4Motion DSG és a Volkswagen Caddy Edition35 2.0 TDI SCR BMT 4Motion DSG száll versenybe. Remélhetőleg sok olvasó és szavazó találja majd érdemesnek ezeket a Volkswageneket az egyes kategóriák legjobbja címre, így érdemes figyelni a Camion&Truck Magazin augusztusban megjelenő számát.