Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

A „Mesterektől a mesterekhez” utazik a Volkswagen Crafter

16.11.2016

• Négy hónap alatt a 30 országban 42 000 kilométert tesznek meg.
• Ez egy nemzetközi minőség-ellenőrzés, amely a legszokatlanabb szakmák mesterembereit is bevonja az akcióba.

A Volkswagen Haszonjárművek négy hónapos, Európa harminc országát felölelő utazásra küldi az új Craftert. Az utazásra egyhuzamban, különböző útviszonyok és időjárási körülmények  közepette kerül sor, a projekt célja az, hogy különleges szakembereket találjon az egyes országokban, annak érdekében, hogy kiderüljön: mi az, ami őket megállás nélkül a tökéletesség elérése felé hajtja.

Az új Craftert nagyon változatos felhasználói csoportok igényeihez és szükségleteihez szabták. Így ez a haszonjármű sokkal praktikusabb, költség-hatékonyabb és innovatívabb, mint bármikor korábban, ebből eredően megfelel minden olyan kihívásnak, ami a hétköznapi életben a kézműves  mesterségek gyakorlatában előfordulhat.

Carsten Sass, a németországi értékesítésért felelős vezető ezzel kapcsolatban elmondta, hogy: "Az új Craftert a felhasználói célcsoportokkal szoros együttműködésben fejlesztettük ki, és különös figyelmet fordítottunk a minőségre. A "Mesterektől a mesterekhez" akcióval az a célunk, hogy bemutassuk, mennyire megbízható gépkocsi az új Crafter, és hogy ez az autó még a legkülönlegesebb mesteremberek munkájába is tökéletesen bele tud illeszkedni."

 

A "Mesterektől a mesterekhez" körút Hannoverben, a Volkswagen Haszonjárművek  márka központjában  kezdődik. Innen az 56 éves Andreas Berndt kávépörkölő üzletéhez vezet az út, aki egyedi kávéfajtákat pörköl, és különös figyelmet fordítva az igényes  munkafolyamatokra. Őt kávépörkölő mesteri munkája büszkeséggel tölti el, szakmáját Európa kávépörkölőit végigjárva sajátította el.  

A Crafter következő két megállója Franciaországban és Spanyolországban lesz, utána a legszokatlanabb munkát végző mesteremberek utáni kutatás  Európában, Marokkóban és Izlandon folytatódik. Legyen szó skótduda készítőről Skóciában,  szélmalom felújítóról Hollandiában, a holland királyi udvarnak szállító virágtermesztőről, vagy a fejszéket készítő svéd kovácsról, összeköti őket a szenvedély, hogy tökéleteset alkossanak.   

Az elkövetkező hónapokban tehát az új Crafter megközelítőleg a Föld kerületével azonos távolságot fog megtenni, és gyakorlatilag az első pillanattól kezdve egy "minőségi ellenőrzésnek" veti alá magát.