Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Mondial de l'Automobil Paris 2016: a Volkswagen bemutatja az új korszak elektromos autóját

16.09.2016

A Volkswagen a "Think New" koncepció jegyében lesz jelen az idei Párizsi Autókiállításon, mely október 1-16. között fogadja a nagyközönséget.

Ennek keretében a márka egy előremutató újdonság világpremierjét tartja az autózás világának új nagyköveteként megjelenő tanulmányautóval. Ez az egyedi koncepció jelzi a Volkswagen márka új korszakba történő belépését: ez az autó legalább annyira forradalmi lesz, mint hét évtizeddel ezelőtt a Bogár volt, mielőtt a világ legnagyobb példányszámban eladott autójává nőtte ki magát. A tanulmányautó rendelkezik azzal az erővel, hogy történelmet írhasson az autózásban teljesen új jármű-koncepcióval. A tanulmányautót szériagyártásban követő Volkswagen lesz az első moduláris elektronikus platformon alapuló gépkocsi.