Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Új Multivan PanAmericana: sokoldalú kisbusz terepes képességekkel

03.03.2016

•    Bemutató a 2016-os Genfi Nemzetközi Autószalonon
•    Egy Multivan kitűnő terepes képességekkel
•    Sokoldalú tehetség a robusztus megjelenés mögött
•    Egyedi és sokoldalú modell egyéniségeknek

Valódi szabadság: az új Multivan PanAmericana nem csupán sokoldalúan kihasználható adottságaival hódít, de elég masszív ahhoz, hogy a műúttól távol is helyt álljon.

Létezik megoldás a modern kor egyéniségeinek igényeire is: a PanAmericana egy modellben egyesíti egy Multivan kényelmét egy SUV terepes képességeivel. Nem számít, mi az úti cél, a Multivan PanAmericana készen áll a feladatra. A Frankfurti Nemzetközi Autószalonon néhány hónappal ezelőtt bemutatott tanulmány májustól kerül sorozatgyártásba.

20 milliméterrel emelt hasmagasságának (amelytől opcionálisan eltekinthet az ügyfél) és 17 colos (opcionálisan 18 colos) könnyűfém keréktárcsáinak köszönhetően az új Multivan PanAmericana akár durva terepen is probléma nélkül boldogul.

Annak érdekében, hogy a terepen is könnyedén helyt álljon, a tervezők karcvédő lakkozással látták el az első és hátsó lökhárítókat, továbbá oldalsó küszöbburkolatokkal, elől és hátul motorvédő lemezzel és az autó alsó részén elhelyezett kőfelverődés elleni védőfóliával tették tökéletesen alkalmassá a terepjárásra. Mindezen praktikus kiegészítők mellett a Multivan PanAmericana feltűnő, mégis kifinomult megjelenésével hódít: ilyenek például a színezett hátsó üvegek, a sötétített LED hátsó lámpák, a Highline hűtőrács és a B oszlopokon megjelenő PanAmericana jelölés, amely stílusosan garantálja a modell vizuális megkülönböztethetőségét.

Ugyanakkor nem csak a külső megjelenés az, amivel a Multivan PanAmericana ámulatba ejt: az opcionálisan elérhető, az utastér padlózatát borító barázdált lemez illetve a strapabíró gumiszőnyeg a sáros kerékpárok és havas snowboardok okozta kellemetlenséggel is könnyedén megbirkóznak. Kalandra készen vár az új Multivan PanAmericana!

A jól variálható, mégis stílusos, ám zord körülmények között is bevethető mindentudó koncepciója a multifunkciós bőrkormánnyal, a bőr váltógombbal, a Climatronic klímával, a PanAmericana felirattal világító beszállássegítő fénnyel és a rozsdamentes acél hatású pedálokkal vált teljessé.
A teljes belteret minőségi, mégis ellenálló anyagok használata jellemzi. A jellegzetes díszítő elemek, mint a különleges "Mithy" (fekete-fehér színű) betéttel szerelt ülések, az alcantara üléspárna és az azt U alakban körülvevő párnarész kontrasztos borítása illetve az opcionális kéttónusú bőr bevonat mind ennek különleges Multivan modellnek az exkluzív karakterét hangsúlyozzák.

A sokat bizonyított 4MOTION összkerékhajtás mellett az új Multivan PanAmericana most első alkalommal kínál elsőkerékhajtással szerelt változatot, amely sem variálhatóságban, sem használatban nem korlátozza a benne utazók szabadságát.

A 62 kW teljesítményű TDI motorral szerelt változat kivételével a Multivan PanAmericana az összes, Multivan modellnél elérhető aggregáttal rendelhető. A világjáró Multivan árai jelenleg még nem ismertek. Az ügyfelek várhatóan májustól rendelhetik meg a Volkswagen Haszonjárművek újdonságát.