Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

2016-ban a Multivan az „Év Összkerékhajtású Autója”

02.05.2016

•    Az összkerékhajtású Transporter immár 11. alkalommal sikeres az AutoBild Allrad olvasói szavazásán
•    Új offroad-csúcsmodell: a Multivan PanAmericana

Megválasztották a legjobb autókat Németország legnagyobb példányszámú 4x4-magazinja, az AutoBILD Allrad olvasói, amely során az egyterűek és kisbuszok kategóriájában ismét a Volkswagen Haszonjárművek Multivan modellje kapta a legtöbb szavazatot.

A szavazáson tíz kategóriában, összesen 170 modell vett részt. Az összkerékhajtású egyterűek és kisbuszok mezőnyében a Multivan immár 11. alkalommal gyűjtötte be a legtöbb szavazatot. A voksok 37 százalékával a hannoveri sikermodell nem csupán tekintélyes előnnyel nyert a második helyezett előtt, hanem a teljes szavazás legjobb egyedi eredményét is produkálta.

A díjat egy frankfurti rendezvény keretében Prof. Thomas Edig, a Volkswagen Haszonjárművek igazgatótanácsának a személyügy területéért felelős tagja vette át. Új, néhány héten belül a piacra érkező, terepes kialakítású Multivan PanAmericana modelljével a Volkswagen Haszonjárművek különösen vonzó változattal bővíti tovább a T-család összkerékhajtású tagjainak kínálatát.