Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Megérkezett hazánkba az első Volkswagen Generation SIX

06.06.2016

Az új Transporter tavaly őszi piaci bevezetése óta mintegy fél évig volt rendelhető a Volkswagen Haszonjárművek "Generation SIX" - a hatodik kisbusz generációt megörökítő - különleges kiadású típusa. Ez a T6 a Multivan Comfortline változaton alapult, és számos exkluzív felszerelés gazdagítja, amelyek jelentősen növelik az értékét.  Kizárólag ehhez a modellhez volt rendelhető a különleges kétszínű fényezés - az első Generation SIX például fehér-piros fényezésű - valamint a 18 colos, kétféle színösszeállításban választható, retro formatervezésű "Disc" könnyűfém keréktárcsa.  A különleges autóban széria felszerelés a parkoló radar rendszer elöl és hátul, a Side Assist oldalsó holttér figyelő, az elektromosan behajtható külső visszapillantó tükör, a sebességtartó automatika és az adaptív távolságtartó automatika (ACC).  

A napokban beérkezett első hazai Volkswagen Generation SIX egy igazi Volkswagen hívőhöz került, akinek ez a negyedik Transportere és összesen a tízedik Volkswagenje. Az új, egyedi megjelenésű és felszereltségű Multivan ugyanis Gőz László, a Budapest Music Center (BMC) tulajdonosának Volkswagen flottáját gyarapítja, akinek eddig már két Multivan és két Transporter segítette munkáját a hat Volkswagen személyautó mellett, és ezeket tervei szerint hamarosan egy újabb Transporter beszerzése követi. A kisbuszok nagy szolgálatot tesznek, hiszen a BMC-be gyakran érkeznek neves külföldi előadóművészek, akiket ezekkel szállítanak a zenei központba és a programokra.

"Már nagyon vártuk az új autót, egészen nagy boldogság vezetni. A kisbuszok nálunk nagyon hasznos "munkatársakká" válnak, mert évente 25-30.000 kilométert vezetünk, külföldi és hazai fesztiválokra is ezzel utazunk, és neves vendégeinket is minőségi autókkal szállíthatjuk. Nekünk ugyanis különösen fontos, hogy vendég előadóinkat is a nevükhöz méltó luxus körülmények között tudjuk utaztatni. Egyébként zenészként külön csemege számomra a kiváló hangzást adó hatcsatornás Composition Media hangberendezés is." - mondta Gőz László az első kilométerek után.