Töltés­ opcionális­wallbox fali töltőn

Töltés a legkisebb helyen is

A töltőállomás telepítését ott javasoljuk, ahol elektromos flottája a legtöbbet áll, például az épület mélygarázsában. Opcionális wallbox fali töltővel gyorsabban töltheti járművét. A MOON együttműködő partnerünk praktikus, teljes körű ajánlatot biztosít töltőállomások és telepítések terén.

Váltakozó áram

Egy opcionális fali töltő segítségével az új e-Crafter kb. 5 óra 20 perc alatt tölthető fel a maximális 7,2 kW-os töltési teljesítménnyel. A kiegészítő intelligens terhelésvezérlés segítségével napenergia biztosította áramellátást használó nagyobb járműflották is feltölthetők ugyanannyi idő alatt. A 2-es típusú csatlakozóval ellátott Wallbox fali töltőt és annak helyszíni telepítését is magába foglaló teljes körű ajánlatot együttműködő partnerünk biztosítja. További információért keresse fel Volkswagen Haszongépjárművek Márkakereskedését!

Fedezze fel a MOON rendszerszolgáltató jövőorientált töltési infrastruktúráját, ; ami elhozza mindennapjaiba az e-mobilitást.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.