CCS-gyors­töltés

Menet közben tölteni

A kombinált töltőcsatlakozó rendszernek köszönhetően (Combined Charging Systems, CCS) a lítiumion-akkumulátorok egyenáramú és váltakozó áramú áramforrással is feltölthetők. Így a járművek töltése nyilvános CCS gyorstöltőállomásokon és a vállalati wallbox fali töltőkön is lehetővé válik.

Egyenáram

Nyilvános CCS-töltőállomásokon az új e-Crafter kifejezetten gyorsan feltölthető. A CCS gyorstöltő rendszer már 40 kW-os töltési teljesítményt tesz lehetővé és kb. 45 perc alatt tölti fel a lítiumion-akkumulátort 80%-ra.1 A közeljövőben a töltőoszlopok akár 350 kW teljesítményű egyenáramot biztosítanak majd.

1A megadott töltési időt egy nyilvános töltőállomáson, széria CSS gyorstöltő rendszerrel érték el. Kombinált áramfogyasztás: 21,5 kWh/100 km (ill. 215 Wh/km).
CO2kibocsátás: 0 g/km. (A menet közbeni CO2kibocsátásra vonatkozik - a teljes CO2kibocsátás függ az áram előállítási módjától. Ezért a Volkswagen zöldáram használatát javasolja). 

Fedezze fel a MOON rendszerszolgáltató jövőorientált töltési infrastruktúráját, ; ami elhozza mindennapjaiba az e-mobilitást.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.