Menü
Zárja be a menüt

Elektromos, praktikus, innovatív. A haszonjárművek jövője.

Az e-Crafter már ma megbirkózik a holnap kihívásaival. Ráadásul akadály-mentes raktérkapacitással rendelkezik. Éppúgy, ahogy az a jövő Crafterjétől elvárható.

Készítsen Ön is egy képet az e-Crafterről

Raktérkapacitás

Töltés gond nélkül

Futárszolgáltatással, expressz- és csomagszállítással foglalkozó ügyfeleknek minden centiméter számít. Ami ennél is jobb, hogy az e-Crafterrel egyikről sem kell lemondania, mivel akkumulátorát helytakarékosan, a jármű aljára építettük be. Így a megszokott raktérkapacitása 10,7 m³ és a raktérmagasság 1861 mm.

Hasznos teherbírás

Megbirkózik a tonnányi feladattal

Az e-Crafternek semmi sem teljesíthetetlen. Kifejezetten futár szolgáltatással, expressz- és csomagszállítással foglalkozó ügyfeleknek fejlesztve, a dobozos kivitel 975 kg hasznos teherbírással kombinálva.

Villanymotor

Minden feladatot gyorsan elvégez

A 290 Nm-es maximális forgatónyomatékot álló helyzetből éri el a 100 kW/136 LE teljesítményű villanymotor. Ez megfelelő a dinamikus gyorsításhoz és a forgalomba való becsatlakozáshoz.

Akkumulátor

Fellendíti vállalkozását

Az e-Crafterrel vállalata nem csak a legújabb technikát kapja. Lítiumion-akkumulátora teljes töltés esetén akár 173 km hatótávolságú.1. Így gond nélkül, minden megbeszélt időpontjára odaér. Vagy minden szállítási címre. Ha pedig közben ebédszünetet tart, az akkumulátor a 40 KW-os teljesítményű CCS gyorstöltő segítségével már 45 perc alatt 80%-ra tölti a járművet. 

A legjobb tulajdonságok kombinációja

Előremutatóan vezetni. Megtartva a bevált dolgokat.

Robusztus, gazdaságos, nagy teljesítményű - és a fenyegető behajtási tilalom ellenére rugalmasan közlekedik a belvárosban. Az e-Crafter az elektromos hajtás minden előnyével rendelkezik, és emellett egy hagyományos haszonjármű előnyeivel is. Meggyőző érvek, igaz?

Egyedi felépítmények

Majdnem mindenre tökéletesenfelkészült

A megbízások teljesítéséhez a megfelelő felszerelés szükséges. Ehhez egy olyan járműre is szükség van, amely megfelel az Ön elvárásainak. Így megvalósulhatnak egyedi igényekre szabbott járműmegoldások is: Hűtőkocsitól kezdve a betegszállítón keresztül egészen a akadálymentesített gépjárművekig. Járműveinkkel majdnem minden lehetséges.

Bővebben

A részletekig átgondolt

Teljesítményelektronika, villanymotor, CCS gyorstöltés Fedezze fel, mely innovatív technológiák teszik az e-Craftert ennyire erőssé és hatékonnyá.

Összes tulajdonság

Technológia és töltés

Vissza az áttekintéshez

Technológia és töltés

A belső égésű motor helyett az e-Crafter motorterében kompakt, így jelentősen könnyebb villanymotor található. Csaknem zéró kibocsátással működik, extrém halk és sokkal kevesebb karbantartást igényel.

Raktér

Vissza az áttekintéshez

Raktér

Az e-Crafterben pont annyi hely van csomagoknak, gépeknek vagy szerszámoknak, mint egy hagyományos modellben. És ezek ugyanolyan biztonságosan is szállíthatók.

Működés

Vissza az áttekintéshez

Működés

Menet közben tartson mindent szem előtt, ami fontos Önnek – az energiaáramlástól kezdve a rekuperáción át egészen a várható hatótávolságig.

Asszisztensrendszerek

Vissza az áttekintéshez

Asszisztensrendszerek

Az innovatív vezetői asszisztensrendszerek és intelligens biztonsági rendszerek előrelátóan megbirkóznak a veszélyes helyzetekkel.

Kitűnő teljesítmény

Az e-Crafter a belvárosi áruszállításra kitalált, átgondolt, károsanyag-kibocsátás nélküli koncepciójával meggyőzte a "Transport" magazint és a HUSS Kiadót is. Első hellyel tüntették ki a "Transporter & áruszállító" kategóriában.

Forrás: "Transport", 22. kiadás, 2017.12.01.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.