Zárja be a menüt
Lejátszás

Teret ad a kalandoknak.

Legyen szó nagycsaládról, nagy csomagokról, nagy utazásról - az új Caddy mindennek teret enged. A teljesen megújult Caddy-ben az izgalmas dizájn mellett a legmodernebb vezetői asszisztensrendszerek, a kiváló minőségű digitális műszerfal és a mobil online szolgáltatásokat tartalmazó, jövőbe mutató infotainment rendszer (Innovision Cockpit) várja. Az új Caddy természetesen továbbra is megbízható, rugalmas és a mindennapi használatra tervezett marad - de most még jobban felkészült az élet kihívásaira.

Változásból fejlődés

Belső tér

Intuitív kezelhetőség

A Caddy belső terét teljesen újraalkottuk és széleskörűen digitalizáltuk. Ezért a járművet most először opcionálisan digitális műszerfallal láttuk el. A műszerfal és az infotainment rendszerek együtt rendkívül modern digitális teret képeznek (Innovision Cockpit). Számos további kezelőelemet is digitalizáltunk: Többek között a multifunkciós kormánykeréktől balra elhelyezkedő modult, amely a "látni és látszani" (világítás) funkciók irányításáról gondoskodik, valamint az infotainment rendszer alatti, különböző menüfunkciókat közvetlenül irányító gombokat. A kényelemről a Caddy aktív utastér-szellőzése, kényelmes AGR ergoComfort ülései, új üléskoncepciója, a harmadik üléssor két egyes ülése és még sok más gondoskodik.

Digitális kijelzők

Minden szem előtt

A digitális műszerfal kijelzője átlátható és kontrasztos kialakítású; a képernyő átmérője 25,4 cm. A sofőr három különböző kijelző-konfiguráció közül választhat. Ezt az új, multifunkciós kormánykerék View-gombjával teheti meg. Az első konfigurációban a fordulatszámmérőt és a kilométerórát interaktív, kerek műszerek jelenítik meg; ezek a kijelző közepén egyedi, választható szinten jelennek meg - mint az okostelefon telefonkönyve. A maximális teljesítmény és számos további funkció érdekében a digitális műszerfal egyesül a csúcskategóriás infotainment rendszerrel.

Különleges részletek

Egyedi design

A technológiát és a felszereltséget tekintve az akár hétüléses Caddy külső megjelenése számos új tulajdonsággal rendelkezik: ilyen az extraként rendelhető elektromos szervózár a tolóajtókhoz és a csomagtérajtóhoz, valamint a panorámatető óriási, 1,4 m2-es üvegfelülete az első és második üléssor felett. További újdonságok az akár 18 colos könnyűfém kerekek, valamint a csúcsváltozatban az alapfelszereltség részét képező új, LED-es fényszórók és LED-es hátsó lámpák. Először a modellben: Keyless Access (röviden Kessy) kulcs nélküli zár- és indítórendszer.

Motorválaszték

Gazdaságos és kényelmes

Az új Caddy választható dízel, benzin vagy gázüzemű meghajtással1. A motorok a fejlődés újabb szakaszát jelentik és már 2020-ban megfelelnek a 2021-es Euro-6 károsanyag-kibocsátási szabványnak, valamint minden modell részecskeszűrővel felszerelt. A hajtásváltozatnak megfelelően az új Caddy fogyasztása elődeivel összehasonlítva akár 12%-kal csökken.

Modern vezetői asszisztensrendszerek

Automatikusan nagyobb kényelem

Az új Caddyben a modern vezetői asszisztensrendszereknek köszönhetően minden utazást kényelemben élvezhet: A sávváltást segítő rendszer, a "Rear Cross Traffic Alert" kitolatás segítő asszisztensrendszer, a "Trailer Assist" utánfutó-asszisztens és az "Emergency Assist" vészhelyzet-asszisztenssel ellátott "Travel Assist" utazási asszisztensrendszer gondoskodik arról, hogy biztonságban érje el célját.

Bővebben

We Connect

Kényelmesebb, mint valaha: új digitális mobilitás

Okos alapfunkciók - kérésre minden Volkswagen haszonjárműben - az ingyenes We Connect szolgáltatások és számos We Connect Plus kiegészítő funkció: annak érdekében, hogy digitális mobilitásának első lépései a lehető legkönnyebbek legyenek, három praktikus ajánlatcsomagot állítottunk össze Önnek: Ön melyiket választja?

Bővebben

A magabiztos Caddy

Az új Caddy – 7 személyes változatban is. A családnak, a csomagoknak, minden útra.

Az új, ötödik generációs Caddy akár 2,5 millió forintos állami támogatással is elérhető a nagycsaládok számára.

Az új Caddy hírlevél

Iratkozzon fel most a Volkswagen Haszonjárművek hírlevelére, hogy még több érdekes tényt és információt tudjon meg az új Caddy-ről, melynek piaci bevezetésére 2020-ban kerül sor.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata