Vezetői asszisztensrendszerek 6.1

Stresszmentes közlekedés minden nap

Annak, aki folyton úton van, számtalan időjárási és közlekedési helyzetben kell megállnia a helyét. A jó hír az, hogy Ön a Transporter 6.1-gyel sosincs egyedül.

Oldalszél asszisztens1

Erős, lökésszerű oldalszél esetén automatikus fékbeavatkozással stabilizálja az autót. Az asszisztensrendszerről szóló filmben példaként egy Crafter modell szerepel.

Parkolóradar elöl/hátul, aktív oldalvédelmmel1

Felügyeli a jármű oldalát és az infotainment rendszer kijelzőjén mutatja, ha az kritikus távolságon belül közelít meg egy oszlopot vagy falat. Az asszisztensrendszerről szóló filmben példaként egy Crafter modell szerepel.

"Lane Assist" sávtartó rendszer1 2

Többfunkciós kamera segítségével követi a sávot, és a kormány mozgatásával a járművet a sávon belül tartja. Az asszisztensrendszerről szóló filmben példaként egy Crafter modell szerepel.

ACC adaptív sebességtartó automatika "Front Assist"környezetfigyelő rendszerrel és városi vészfék funkcióval1

A sebességet automatikusan az előtte haladó járműhöz igazítja, és tartja tőle a vezető által megadott távolságot. Az asszisztensrendszerről szóló filmben példaként egy Crafter modell szerepel.

"Park Assist" parkolást segítő rendszer1

Segítséget nyújt a merőleges és párhuzamos parkolókba történő beállásnál a kormány optimális, automata beállításával, ahol a vezetőnek csak a gázt, a féket és a tengelykapcsolót kell működtetnie. Az asszisztensrendszerről szóló filmben példaként egy Crafter modell szerepel.

Kiparkolási-asszisztens1

Segíti a vezetőt a tolatva történő kiállásnál. Ha a vezető nem reagál a figyelmeztető hangra, miközben kritikus távolságon belül egy másik jármű közeledik, akkor a rendszer automatikusan fékez. Az asszisztensrendszerről szóló filmben példaként egy Crafter modell szerepel.

"Trailer Assist" vontatmányirányító rendszer1

Megkönnyíti a vontatmány irányítását az útra merőleges parkolóba történő beállásnál, valamint a rakodórámpára vagy egyéb helyre történő precíz rátolatásnál. Az asszisztensrendszerről szóló filmben példaként egy Crafter modell szerepel.

Gumiabroncsnyomás kijelző (fenti ábra)1

Az utazás előtt és alatt tájékoztatja a vezetőt az aktuális guminyomásról, és figyelmeztet nyomáscsökkenés esetén. Minden egyes kerékben érzékelők találhatók, amelyek rádiójellel továbbítják a nyomás- és hőmérsékleti értékeket.

 

Táblafelismerő rendszer (fenti ábra)1

Egy speciális kamerát használva felismeri a sebességkorlátozásokat, az előzési tilalmat, valamint az időbeli és időjárásfüggő korlátozásokat, és ezekről a multifunkciós kijelzőn keresztül tájékoztatja a vezetőt.

 

Lejtmenet asszisztens (fenti ábra.)1 3

A motor fordulatszámának leszabályozásával és szükség esetén fékbeavatkozással segíti a kontrollált és kényelmes lejtmenetet.

A rendszer határain belül.

A járművezetőnek mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

Csak 4MOTION összkerékhajtással kapható.

Bezárás
Zárja be a menüt

Transporter 6.1
Dobozos

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
Walter Autó Sopron Created with Sketch.
Walter Autó Sopron Created with Sketch.