Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Az Amarok kihívás

Videó lejátszás

Sokan csak beszélnek, ahelyett, hogy cselekednének. A Volkswagen Amarok V6 sokkal inkább az elvégzett munkában hisz. A pickup alapesetben 258 LE teljesítményével és 580 Nm forgatónyomatékával nem ismer kompromisszumokat. Ráadásul "Overboost" módban, padlógáznál akár 272 LE teljesítmény leadására is képes. Neki mindegy, hogy terepen vagy aszfalton kell bizonyítania elképesztő erejét.

Kell ennél több bizonyíték?

100% teljesítmény, 100% V6. Kompromisszumok nélkül terepen. Temperamentumos vezetés aszfalton. Az Amarok mindazt egyesíti magában, amit vevőink elvárnak ettől a prémium kategóriájú, exkluzív, univerzális járműtől: férfias formavilág, robusztus kivitel, valamint erő minden mennyiségben.

Új 190 kW/258 LE motor Olyan erős, mint semmi más: a 190 kW/258 LE teljesítményű 6 hengeres turbódízel motor 3,0 l lökettérfogattal és akár 580 Nm forgatónyomatékkal a legnagyobb igénybevétel esetén is elegendő erőtartalékkal rendelkezik. Még nagyobb erő szabadul fel az Overboost funkciónak köszönhetően, amely a vezetési helyzettől függően a V6 TDI 190 kW/258 LE motor teljesítményét rövid időre 200 kW/272 LE teljesítményre növeli.

4,59% THM finanszírozás Vegye igénybe rendkívül kedvező, mindössze 4,59% THM, változó kamatozású, forintalapú finanszírozási ajánlatunkat, ami minden Volkswagen haszonjármű modellre vonatkozik. A kedvezményes finanszírozási konstrukció minden futó akcióval összevonható, maximum 3 db modell vásárlása esetén. Az akció 2018. július 9-től 2019. szeptember 30-ig megkötött adásvételi szerződésekre vonatkozik. További információért érdeklődjön értékesítőinknél!

A finanszírozást a Porsche Bank Zrt. nyújtja változó kamatozású, forint alapú zárt illetve nyílt végű pénzügyi lízing keretében. A pénzügyi szolgáltatás kizárólag a Porsche Hungaria Kft. hivatalos márkakereskedői által értékesített járművekre és teljes körű, a járműre vonatkozó, érvényes vagyonbiztosítási szerződéssel (CASCO) vehető igénybe. A Porsche Bank Zrt. ügyfél- és ügyletminősítési vizsgálat eredményétől függően vállalja a jármű finanszírozását, ill. egyéb fedezetet írhat elő. Az akció 2018. július 9-től 2019. szeptember 30-ig megkötött adásvételi szerződésekre és jóváhagyott gépjármű-finanszírozási szerződésekre érvényes. Az akció a megadott határidőig vagy a készlet erejéig, ill. visszavonásig érvényes. Egy Ügyfél maximum 3 gépjárműhöz veheti igénybe az akciós finanszírozást. A tájékoztatás nem teljes körű, kötelezettség vállalást a Porsche Bank Zrt. részéről nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke a 83/2010 (III.25.) Korm. rendeletnek megfelelően, 3 millió forint összegű kölcsön és 5 éves futamidejű, egyenletes törlesztésű, forintban fizetendő minta alapján került meghatározásra. A THM meghatározásakor az ügyfél által fizetendő biztosítási díj - tekintettel arra, hogy annak pontos összege nem ismert - figyelembe vételre nem került.

Tekintse meg az Amarok különlegességeit különböző perspektívákból.

Tekintse meg az Amarok különlegességeit különböző perspektívákból.

Termékfilm

Főbb jellemzők

Power 'n' Fun
Life 'n' Style
Multi 'n' Média
On 'n' Offroad
Load 'n' More
Cruise 'n' Control
Power 'n' Fun.

V6 3.0 l TDI Motor.

100% Power. 100% V6. Terepen kompromisszummentes. Aszfalton temperamentumos. A V6-os motorral szerelt Amarokban minden egyesül, amit egy prémium kategóriás, exkluzív és univerzális pickuptól elvárhatunk: férfias dizájn, robusztus kivitel és erő minden mennyiségben.

Life 'n' Style.

Sportosan markáns elülső dizájn.

Multifunkcionális és kényelmes - az Amarok minden kívánságát valóra váltja. Például a szériafelszereltség részét képező Privacy színezett üvegezéssel vagy az Amarok Aventura esetén krómozott, LED-világítással ellátott fellépőkkel. Számtalan felszereltség-változatával az Amarok teljesen személyre szabható.

Multi 'n' Média.

Minden jóval felszerelt vezetőfülke a vezetési élményért.

A vezetőfülke: kényelmes és modern. Minden megtalálható benne, amiért egy férfi szíve megdobban. A vezetőfülkében számtalan extra helyet kapott, például fejlett infotainment-rendszer Car-Net mobil online szolgáltatásokkal.

On 'n' Offroad.

100%-os emelkedő, 50°-os dőlésszög és Offroad-ABS.

Aszfalt, homok, buckák. Az Amarokban szinte minden terepen a legmagasabb szintű, exkluzív vezetési komfort várja, mert az Amarok emelt hasmagassága a legjobb karosszéria-stabilitással és a sokszor bizonyított 4MOTION összkerékhajtással társul. Ez utóbbi leginkább az autóutakon mutatja meg igazi erejét, például a kanyarokban jelentősen növeli a tapadást.

Load 'n' More.

Kategóriája legszélesebb rakodófelülete – hogy az Euro raklapok keresztben is elférjenek.

Egyetlen más pick-up sem kínál ennyi helyet a kerékdobok között: a két dob közti szélesség 1 222 mm, amely lehetővé teszi, hogy az Euro raklapok keresztben is elférjenek. Ezen túl a tágas plató 2,52 m²-es rakodófelülete is meggyőző, ha a méreteit nézzük - pl. az 508 mm magas platófal és a 780 mm -es rakodómagasság.

Cruise 'n' Control.

A szériafelszereltség része a Multicollision-fékkel (a másodlagos ütközések elleni vészfék-funkció) és az elektronikus vontatmány-stabilizáló programmal.

Biztonság személyautós minőségben - bármilyen útfelületen. Az Amarok felszereltségének része a Multicollision-fék (a másodlagos ütközések elleni vészfék-funkció). Ezen kívül 17"-os tárcsafékek javítják a fékteljesítményt, míg a vontatmány-stabilizátor megelőzi az utánfutó kitörését, szitálását.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti alaptartó készlet

3 darabos, 3x3 cm-es, szögletes profilú alaptartó készlet C-sínprofilú karosszériához. Tetősíktól számított magassága 17 cm. Fekete színben. Max. terhelhetőség: 150 kg.

Volkswagen H. Eredeti csomagrögzítő háló

Csomagrözítő hálóval gondoskodhat róla, hogy minden a helyén maradjon. Könnyen és gyorsan rögzíthető a gyári rögzítési pontokhoz.

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

12 V-os áramforrásról működő hűtő- és melegen tartó láda, akkumulátorvédő funkcióval. A Multivan rögzítősín rendszeréhez illeszkedik. Antracitszüke színben. Mérete (Sz/Ma/Mé): 440x400x565 mm.

Katalógusok & további lehetőségek