Zárja be a menüt

Mobilitásgarancia Fontos tudnivalók

Kérjük, figyelmesen olvassa el a Mobilitásgarancia használatáról szóló tájékoztató füzetünket, mielőtt a szolgáltatásainkat igénybe venné!

 

Kérjük, figyelmesen olvassa el a Mobilitásgarancia használatáról szóló tájékoztató füzetünket, mielőtt a szolgáltatásainkat igénybe venné!

Segélykérés az alábbi telefonszámokon lehetséges a nap 24 órájában, az év minden napján:

belföldről hívható, ingyenes zöld szám
+36 80 204-143

külföldről is hívható szám
+36 1 345-1776

Mit kell tenni a segélykérés bejelentésekor

Gépkocsija meghibásodása esetén Önnek európai színvonalú segítséget nyújt a Mobilitásgarancia Segélyhívó Központ, ahol idegen nyelveken is beszélő munkatársak várják a hívását és terem tenek kapcsolatot a külföldi partnerekkel. Szíves figyelmébe ajánljuk, hogy a szolgáltatásokra kizárólag akkor jogosult a gépjármû vezetője és utasa, ha az igénybevétel előtt haladéktalanul, de legkésőbb a meghibásodás észlelését követő 24 órán belül kapcsolatot teremt a Mobilitásgarancia Segélyhívó Központtal. Segélykérés esetén a földrajzi helytôl függôen a következô lehetôségek közül választhat:

A Mobilitásgarancia Segélyhívó Központ hívása belföldről

A 06-80/204-143-as vagy a 06-1/345-1776-os telefon szám hívásával Ön igénybe veheti - az adatok azonosítása után - a szolgáltatásainkat.

A Mobilitásgarancia Segélyhívó Központ hívása külföldről

Szíveskedjen a magy ar országi (36) és a budapesti (1) elôhívószámot tár csáz ni a 345-1776-os telefonszám elôtt. Amennyiben Ön a telefonhívás költségét számlával igazolni tudja, úgy a Magyar Autóklub központjában utólag megtérítik Önnek.
A külföldön történt meghibásodásoknál a Mobilitásgarancia igazolásának legbiztosabb forrása a szervizfüzetben megtalálható szervizigazolások meg léte, ezért a gördülékenyebb ügyintézés érdekében javasoljuk, hogy a gépjármû (külföldön és belföldön történő) használata közben, a szervizfüzetet mindig jól elérhető helyen tárolják a gépjárműben.

Mielőtt telefonál, kérjük, gyűjtse össze az alábbi adatokat:

  • Alvázszám
  • Rendszám
  • Mobilitásgarancia érvényessége
  • Kedvezményezett neve, címe
  • Visszahívható telefonszám
  • Meghibásodás természete
  • Meghibásodás földrajzi helye
  • Kilométeróra-állás

Aktuális Mobilitásgarancia Tájékoztató Füzet

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata