Zárja be a menüt

Caddy
Dobozos

 

A szupermunkás.

A Dobozos Caddy szinte minden kisebb és közepes szállítási feladatra optimális megoldást jelent, gyorsan és profin megy vele a munka. A fordulékony és kompakt városi áruszállító páratlan funkcionalitásával, rugalmasságával és sokoldalúságával pontosan azt nyújtja Önnek, amire szüksége van a sikeres üzletmenethez.

Több, mint gondolná.

Minden egyes nap számtalan kihívást tartogat, melyek gyakran gyors és profi megoldásokat igényelnek. Az új Dobozos Caddyvel olyan jármű várja Önt, amely szinte minden helyzetben optimális segítséget nyújt. Ez a fordulékony és kompakt városi áruszállító jármű páratlan funkcionalitásával, rugalmasságával és sokoldalúságával pontosan azt kínálja, amire Önnek szüksége van az ügyfelek előtti professzionális megjelenéshez.

2,5% THM finanszírozás

Most minden Volkswagen haszonjármű beszerzésekor igénybe veheti rendkívül kedvező, változó kamatozású, forintalapú finanszírozási ajánlatunkat! A kedvezményes finanszírozási konstrukció minden más akcióval összevonható. Az ajánlat maximum 10 gépjármű vásárlása esetén, a 2020. február 26-tól 2020. december 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre érvényes.

A további részletekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben!

Az akció a 2020. december 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre és elkészített finanszírozási ajánlatokra, illetve visszavonásig érvényes, amiről a www.porschebank.hu oldalon tájékozódhat. A Porsche Bank Zrt. változó kamatozású, forintalapú zárt és nyílt végű pénzügyi lízingajánlata tájékoztató jellegű. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A THM 3 millió Ft finanszírozott összegre és 5 éves futamidejű forintban fizetendő reprezentatív minta alapján került meghatározásra. Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a lízingbevevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, így az ajánlatban szereplő THM számításakor nem került figyelembevételre. Egy Ügyfél maximum 10 gépjárműhöz veheti igénybe az akciós finanszírozást. A tájékoztatás nem teljes körű, kötelezettségvállalást a Porsche Bank Zrt. részéről nem jelent. A szerződéskötés dátuma nem lehet későbbi, mint 2020. december 31. A képen látható autó extra felszereltséget tartalmazhat.

 

Hűségakció Caddy, Transporter és Crafter modellekre

Ha most Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter, vagy Volkswagen Crafter vásárlását tervezi, akkor kiemelt akciós modellek esetén a Caddy teherautó modellek vételárából akár nettó 1.300.000 Ft, Transporter teherautó modellek vételárából akár nettó 1.970.000 Ft, míg Crafter modellek esetén akár nettó 1.370.000 Ft árengedményt is kaphat.

Az ajánlat kizárólag a meghatározott modellekre érvényes a készlet erejéig, más akciókkal is összevonható. További részletekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben!

Szupermunkás akció

Egyes Transporter teherautó modellek esetén akár nettó 1.970.000 Ft, míg bizonyos Caddy teherautó modellek vételárából akár nettó 1.300.000 Ft árengedményt kaphat.

Az ajánlat kizárólag a meghatározott modellekre érvényes a készlet erejéig, más akciókkal összevonható. További részletekről, és feltételekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben!

Ismerje meg a Caddy Dobozos legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Kényelmesebben munka közben, pihentebben munka után.

A Caddy nem csupán külsejében, hanem utasterében is fejlődött, átgondolt megoldások egész sorával könnyítve a mindennapok munkáját.

Car-Net

Mobil online szolgáltatások

MARADJON KAPCSOLATBAN

Különleges kényelmet jelentenek a Car-Net "Guide & Inform" mobil online szolgáltatásai. A jármű navigációs rendszereinek kibővítéseként a Car-Net "Guide & Inform" funkcióval aktuális információk hívhatók le az internetről, például forgalmi dugó eseten a rendszer az új információk alapján azonnal módosítja a javasolt útvonalat. Képes továbbá az Önhöz legközelebbi és legkedvezőbb ajánlatokkal rendelkező töltőállomások vagy a célállomáshoz közeli parkolók telítettségének jelzésére is.

Bővebben

Rádió-navigációs rendszerek

Jól informáltan. Jobban utazik.

A Caddyhez a legújabb generációjú készülékek kaphatók: "Composition Audio széria"1, "Composition Colour"1 és "Composition Media"1 rádiók, valamint a ("Discover Media"1 navigációs rendszer.

1. Extra felszereltség felár ellenében.

 

Rádiók

Navigációs rendszer

Multifunkciós bőr kormánykerék

Multifunkciós bőr kormánykerék

Jól kézre esik és könnyen kezelhető. Gombjaival működtethető például a rádió- és navigációs rendszer, a mobiltelefon és a sebességszabályozó berendezés.

Klímaberendezések

Klímaberendezések

Minden Caddy szériában klímaberendezéssel rendelkezik, amely fokozatmentesen szabályozható, s mindenkor kellemesen temperált utastérről gondoskodik.

A komfortos munkahely természetes igény.

A Caddy kívánságra számos innovatív vezetőasszisztens-rendszerrel felszerelhető, amelyek folyamatosan elemzik a jármű működését, hogy szükség esetén beavatkozzanak. Ez az Ön és munkatársai fokozott kényelmét szolgálja útközben.

Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem)

Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem)

A már alapkivitelben rendelkezésre álló másodlagos ütközésvédelem egy esetleges ütközés után fékezni kezd a további ütközések elkerülése érdekében1. A Multi-collision fék akkor aktiválódik, ha két, egymástól független szenzor érzékel balesetet. Ekkor rövid késleltetés után a jármű fokozatosan 10 km/h sebességre lassul, hogy a vezető ezalatt vissza tudja nyerni uralmát a jármű fölött.

1. A rendszer határain belül.

Légzsákok

Légzsákok

A vezető- és utasoldali, valamint a most először a szériafelszereltséghez tartozó oldalsó függönylégzsákok a lehető legjobb védelmet nyújtják az elöl ülő utasoknak frontális vagy oldalütközés esetén. Az utasoldali légzsák a jármű kulcsával kikapcsolható.

 

"Park Assist" parkolássegítő

"Park Assist" parkolássegítő

Az extra felszereltségként rendelhető berendezés megoldja a többlépéses beparkolást párhuzamos és merőleges parkolóhelyekre1. Hátramenetbe kapcsoláskor a jármű automatikusan kormányoz, a vezetőnek csak a tengelykapcsolót, a gázpedált és a féket kell kezelnie.

1. A rendszer működési határain belül

"Front Assist" rendszer városi vészfék funkcióval

"Front Assist" rendszer városi vészfék funkcióval

Az opcionális környezetfigyelő rendszer a követési távolság kritikus csökkenését   radarérzékelőivel felismerve a fékút rövidítésében segít1. A városi vészfék funkció veszélyhelyzetben vizuális és   hangjelzéssel, illetve rövid féknyomással figyelmezteti a vezetőt2.

1. 30 kilométer/óra sebességig
2. A rendszer működési határain belül

Hegymenet asszisztens

Hegymenet asszisztens

A szériafelszereltséghez tartozó hegymenet asszisztens az emelkedőn megakadályozza a jármű visszagurulását, induláskor pedig egyszerűbbé teszi a jármű kezelését.

Modern biztonsági rendszerek

Modern biztonsági rendszerek

Elektronikus stabilizáló program (ESP) Az elektronikus stabilizáló program (ESP) megakadályozza az alul- és túlkormányzottságot és célirányosan fékezi az egyes kerekeket1.

Blokkolásgátló rendszer (ABS) A blokkolásgátló rendszer (ABS) megakadályozza a kerekek blokkolását, hogy a jármű kormányozható maradjon1.

Kipörgésgátló (ASR) A kipörgésgátló megakadályozza a kerekek kipörgését1.

Elektronikus differenciálzár (EDS) Az elektronikus differenciálzár (EDS) kipörgés nélkül osztja el a kerekeken a hajtóerőt1.

1. A rendszer határain belül.

Kevesebbet fogyaszt. Többet teljesít.

A Caddy olyan motorgenerációval várja Önt, amelyre egyenletes járás és takarékosság jellemző.

Motorok

Motorok

A Caddyben olyan motorgeneráció várja Önt, amely egyenletes járásával és takarékosságával tűnik ki. Minden egyes EU 6 motorhoz szériafelszereltségként jár a BlueMotion Technology csomag - amely start-stop rendszerből, fékenergia-visszanyerő funkcióból, hegymenet asszisztensből és csökkentett gördülési ellenállású abroncsokból áll - és megfelel az EU 6 kipufogógáz-szabványnak. Természetesen a Caddy futóművét is optimálisra hangoltuk, amely még kellemesebb vezetést garantál. 

TGI földgázüzemű motor

TGI földgázüzemű motor

Aki tartósan takarékoskodni szeretne, az vezesse a Caddy TGI BlueMotiont. Mind a sűrített földgázt (CNG), mind a benzint rendkívül hatékonyan égeti el, és teli tankok esetén a gazdaságosabb CNG-üzemmódban indul. Ha ez az üzemanyag kifogy, a motorvezérlés automatikusan átkapcsol benzinadagolásra. A 81 kW/110 LE teljesítményű, 200 Nm forgatónyomatékú, 4 hengeres soros motor a Caddy és Caddy Maxi minden felszereltség-változatához kapható. Kombinált fogyasztása átlagban akár 4,1 kg/CNG is lehet 100 km-en.

 

Kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG)

Kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG)

A 6 (75 kW/102 LE, 110 kW/150 LE) vagy 7 fokozatú (92 kW/125 LE) sebességváltó az intelligens automatikának köszönhetően optimális időpontban kapcsol a következő, előre kiválasztott fokozatba. Az eredmény: még jobb menetkomfort, vonóerő-megszakítás nélkül. Kívánságra a váltókar megbillentésével is történhet a váltás az egyes fokozatok között.

4MOTION összkerékhajtás

4MOTION összkerékhajtás

Az extraként 4MOTION összkerékhajtással is kapható Caddy tökéletesen ellátja feladatait - még szélsőséges időjárási viszonyok mellett is. Esőtől vizes vagy havas utakon, valamint sáros vagy sérült útfelületeken különösen szembetűnőek előnyei. Nehéz útviszonyok esetén az 5 lamellás Haldex-tengelykapcsoló azonnal a jobban tapadó kerekekre küldi a hajtóerőt. Az eredmény: egyenletesebb menettulajdonságok, nagyobb kanyarbiztonság és precízebb kezelés.

 

Bővebben

FUNKCIONALITÁS ÉS ALAKÍTHATÓSÁG.

Átgondolt tárolórendszer

Átgondolt tárolórendszer

Az Ön munkájában minden mozdulat számít, ezért a Caddyben különböző méretű tárolórekeszekből és -felületekből álló rakodórendszert alakítottunk ki. Például a jármű teljes szélességében egy tetőgaléria húzódik közvetlenül a vezető- és első utasülés felett, amely kívülről nem látszik, és bőséges helyet biztosít munkakesztyűk, élelmiszerdobozok és jegyzettömbök elhelyezésére. Az ajtórekeszek egy-egy 1,5 literes palack elhelyezésére alkalmasak, a középkonzol pedig négy pohártartót tartalmaz. Első ízben két nyitott kesztyűtartó is része a rendszernek, így mindig mindennek megvan a helye.

Raktér

Raktér

Nagy és mégis kompakt: a Caddy Dobozos raktere ugyancsak elismerésre méltó, a befogadóképessége és rakodási lehetőségei miatt egyaránt. Raktérkapacitása már rövid tengelytávval is 3,2 m3, ami az extraként kapható Cargo válaszfalcsomaggal 3,7 m3-re bővíthető.

  Bővebben

Hátsórész-megoldások

Hátsórész-megoldások

Beszállás-kiszállás, berakodás-kirakodás. A haszonjárművek ajtajait naponta többször nyitják és csukják - ami komoly igénybevételt jelent, ezért a Caddybe kizárólag olyan csuklópántokat, síneket és kilincseket építünk be, amelyek a legnagyobb igénybevételt is kibírják. Az alacsony rakodóperem és a számos ajtóváltozat is ezt a célt szolgálja.

 Bővebben

Reklámfilm

Ismerje meg a Caddy Dobozos előnyeit

Lejátszás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
Spirit Auto Kaposvár Created with Sketch.
Spirit Auto Kaposvár Created with Sketch.