Transporter Kombi

Bőséges hely akár 9 személy – és teljes felszerelésük – számára. Munkaerő-szállítás – ez az új Transporter Kombi feladata. Akár kilenc személy számára kínál helyet, továbbá bőséges rakteret, és kiválóan alkalmas mindennapi használatra. (Az erős üléshuzatok jól tűrik a gyakori be- és kiszállást. Az utastér zajszigetelő gumipadló burkolata egyszerűen lemosható. A második üléssor Easy-Entry kialakításának jóvoltából igen kényelmes a hátsó üléseken utazók számára a be- és kiszállás.)

3,99%THM finanszírozás Vegye igénybe rendkívül kedvező, mindössze 3,99% THM, változó kamatozású, forintalapú finanszírozási ajánlatunkat, ami minden Volkswagen haszonjármű modellre vonatkozik. A kedvezményes finanszírozási konstrukció minden futó akcióval összevonható, maximum 3 db modell vásárlása esetén. Az akció 2017. május 26-tól 2018. március 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre vonatkozik. További információért érdeklődjön értékesítőinknél!

A finanszírozást a Porsche Bank Zrt. nyújtja változó kamatozású, forint alapú zárt illetve nyílt végű pénzügyi lízing keretében. A pénzügyi szolgáltatás kizárólag a Porsche Hungaria Kft. hivatalos márkakereskedői által értékesített járművekre és teljes körű, a járműre vonatkozó, érvényes vagyonbiztosítási szerződéssel (CASCO) vehető igénybe, mely biztosítás társbiztosítottja a Porsche Bank Zrt. A Porsche Bank Zrt. ügyfél- és ügyletminősítési vizsgálat eredményétől függően vállalja a jármű finanszírozását, illetve egyéb fedezetet írhat elő. Az akció 2017. május 26-tól 2018. március 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre és jóváhagyott gépjármű-finanszírozási szerződésekre érvényes. A gépjármű átadásának dátuma és garanciakezdete nem lehet későbbi, mint 2018. március 31. Az akció a megadott határidőig, illetve visszavonásig érvényes. Egy Ügyfél maximum 3 gépjárműhöz veheti igénybe az akciós finanszírozást. A tájékoztatás nem teljes körű, kötelezettség vállalást a Porsche Bank Zrt. részéről nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke a 83/2010 (III.25.) Korm. rendeletnek megfelelően, 3 millió forint összegű kölcsön és 5 éves futamidejű, egyenletes törlesztésű, forintban fizetendő minta alapján került meghatározásra. A THM meghatározásakor az ügyfél által fizetendő biztosítási díj - tekintettel arra, hogy annak pontos összege nem ismert - figyelembe vételre nem került.

Perfekt csomag akció Transporter modellekre Vegye igénybe Transporter vásárlása esetén a leggyakrabban megrendelt extrákat, csomagban, kedvezménnyel! Akár 722.000 Ft nettó árelőny!

Az ajánlat visszavonásig érvényes, más akciókkal összevonható. További részletekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben! Lépjen velünk kapcsolatba!

Galéria

Ismerje meg a Transporter Kombi legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg a Transporter Kombi legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Filmek

Transporter Kombi reklámfilm

Transporter Kombi termékfilm

Kényelmes, ergonomikus és tökéletesen átgondolt. Annak érdekében, hogy a Transporter Kombi volánja mögött minden út a lehető legkellemesebb lehessen, kívánságra igényes kényelmi felszerelések egész sora áll rendelkezésre.

Car-Net
Rádió- és navigációs rendszerek
Klímaberendezés
Easy-Entry funkció
Elektromos gerinctámasz
Komfort csomag
Mobil online szolgáltatások

MARADJON KAPCSOLATBAN

Különleges kényelmet jelentenek a Car-Net "Guide & Inform"1) mobil online szolgáltatásai. A jármű navigációs rendszereinek kibővítéseként a Car-Net "Guide & Inform" funkcióval aktuális információk hívhatók le az internetről, például forgalmi dugó esetén a rendszer az új információk alapján azonnal módosítja a javasolt útvonalat. Képes továbbá az Önhöz legközelebbi és legkedvezőbb ajánlatokkal rendelkező töltőállomások vagy a célállomáshoz közeli parkolók telítettségének jelzésére is. 

A négy hangszórós "Composition Media" rádió funkcióinak kiegészítéseként második SD-kártya-olvasót integráltak a rendszerbe. A telepített európai térképanyaghoz a Volkswagen MapCare révén ingyenes aktualizálások állnak rendelkezésre a Volkswagen honlapján.

Extra felszereltség felár ellenében.

A félautomata klímaberendezés belső térérzékelővel van felszerelve, és a belső hőmérsékletet folyamatosan a vezetőfülkében kívánt hőmérséklethez igazítja. Ezen kívül optimálisan osztja el az utastér levegőjét.

Extra felszereltség felár ellenében.

A második üléssor külső üléseinek Easy-Entry funkciója különösen kényelmes hozzáférést biztosít a harmadik üléssorhoz. Az Easy-Entry ülések kezeléséhez elegendő egyetlen kézmozdulat; két tolóajtós járműveknél mindkét oldalon felszerelhetők.

Az állítható magasságú, ergonomikus vezetőülés testreszabható üléskomfortot nyújt az elektromosan állítható gerinctámasszal.

Extra felszereltség felár ellenében.

Tartalma: szemüvegtartó, olvasólámpa, rakodórekesz az egyes üléseken, napellenzők piperetükörrel, kapaszkodók az A-oszlopokon, kétszólamú kürt, elsötétülő műszerfal-megvilágítás, valamint 12 V-os csatlakozó a műszerfalon.

Extra felszereltség felár ellenében.

Szériafelszereltség, amely szinte mindenre felkészült. A Transporter Kombi korszerű biztonsági rendszerei - szükség esetén - hatékonyan támogatják a vezetőt a biztonságosabb közlekedés érdekében.

Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem)
ParkPilot
„Front Assist” környezetfigyelő rendszerrel
Light Assist
Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem)

A már alapkivitelben rendelkezésre álló másodlagos ütközésvédelem egy esetleges ütközés után fékezni kezd a további ütközések elkerülése érdekében1) . A Multi-collision fék akkor aktivizálódik, ha két, egymástól független szenzor érzékel balesetet. Ekkor rövid késleltetés után a jármű fokozatosan 10 km/h sebességre lassul, hogy a vezető ezalatt vissza tudja nyerni az uralmát a jármű fölött.

1 A rendszer határain belül.

ParkPilot

Parkoláskor figyelmeztet az elöl és hátul észlelt akadályokra, és a kijelzőn2) vizuálisan is jelzi az akadályoktól mért távolságot.

1 A rendszer határain belül.
2 A rádióváltozattól függően.

Extra felszereltség felár ellenében.

Távolságtartó automatika (ACC) "Front Assist" környezetfigyelő rendszerrel.

A távolsgágtartó automatika (ACC) 1)automatikusan hozzáigazítja a sebességet az előttünk haladó járműéhez, és tartja a vezető által beállított követési távolságot. 2) Eközben nem lépi túl a beállított sebességet. Tartalmazza a "Front Assist" környezetfigyelő rendszert.

"Front Assist" rendszer városi vészfék funkcióval3)
Kritikus követési távolság érzékelése esetén radarrendszerrel segít lerövidíteni a féktávolságot. Vészhelyzet észlelésekor vizuális és hangjelzéssel, valamint féknyomással figyelmezteti a vezetőt.

1 Csak Euro 6 motorokkal.
2 A rendszer határain belül.
3 30 km/h alatt.

Mindkét rendszer extraként kapható a Transporterhez.

Light Assist

A fényszóró-szabályozás automatikusan tompítja a reflektort szembejövő vagy előttünk haladó járművek érzékelés esetén, mielőtt azok vezetőjét elvakítaná a fény. 60 km/h sebesség felett és teljes sötétségben automatikusan bekapcsolódik a távolsági fényszóró.

Extra felszereltség felár ellenében.

FUNKCIONALITÁS ÉS ÁTLÁTHATÓSÁG

Motorok
4MOTION összkerékhajtás
Kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG)
A legújabb motorok és hajtásrendszerek

Az Euro 6 szabványnak megfelelő TDI-motorok új generációja
és számos innováció jó tapadást és optimális kezelhetőséget
garantál kedvezőtlen időjárási viszonyok közt is.

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a T6 személyautó modellek CO2 kibocsátási és üzemanyag fogyasztási értékei felülvizsgálat alatt állnak és eltérhetnek a korábbiakban közzétett ill. jelenleg a honlapon szereplő értékektől. Köszönjük megértésüket.

4MOTION összkerékhajtás

Az opcionális 4MOTION összkerékhajtásnál a legújabb generációjú Haldex-tengelykapcsolót alkalmazzák. Előnyei: csekély tömeg, tovább tökéletesített menettulajdonságok és menetdinamika.

 

Kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG)

A 6 vagy 7 fokozatú sebességváltó az intelligens automatikának köszönhetően optimális időpontban kapcsol a következő, előre kiválasztott fokozatba. Az eredmény: még jobb menetkomfort, vonóerő-megszakítás nélkül. Kívánságra a váltókar megbillentésével is történhet a váltás az egyes fokozatok között.

Az Ön igényeire szabott, meggyőző felszereltség

Belső
Ülések
Tengelytáv
Hátsó rész
Fényszórók
Belső

A Transporter Kombi volánja mögött helyet foglalva jól érzékelhető
mindazon tudás és tapasztalat, amely immár a hatodik generációt jellemzi.
Minden átgondoltan elrendezett, könnyen elérhető és igényes kidolgozású.

Kényelmes, ergonomikus és tökéletesen átgondolt.

Annak érdekében, hogy a Transporter Kombi volánja mögött
minden út a lehető legkellemesebb lehessen, kívánságra
igényes kényelmi felszerelések egész sora áll rendelkezésre.

Két tengelytáv, három tetőmagasság

A belső tér lehető legnagyobb variálhatósága érdekében Ön két tengelytáv és három tetőmagasság közül választhat.

10 Hátsórész-megoldás

Összesen tíz változat áll rendelkezésére, hogy Ön kényelmesen hozzáférhessen a belső térhez. A felfelé nyíló hátsó ajtó minden normál és félmagas tetejű Transporternél a szériafelszereltség része. Nagy nyílásmagasságával kényelmes be- és kirakodást tesz lehetővé, szükség esetén pedig védelmet nyújt az eső ellen. A Dobozos és a Dobozos Plus esetében szériában lemezzel borított.

Fényszórók

Bővítse látóterét erős fényszórókkal.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti alaptartó készlet

3 darabos, 3x3 cm-es, szögletes profilú alaptartó készlet C-sínprofilú karosszériához. Tetősíktól számított magassága 17 cm. Fekete színben. Max. terhelhetőség: 150 kg.

Volkswagen H. Eredeti csomagrögzítő háló

Csomagrözítő hálóval gondoskodhat róla, hogy minden a helyén maradjon. Könnyen és gyorsan rögzíthető a gyári rögzítési pontokhoz.

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

12 V-os áramforrásról működő hűtő- és melegen tartó láda, akkumulátorvédő funkcióval. A Multivan rögzítősín rendszeréhez illeszkedik. Antracitszüke színben. Mérete (Sz/Ma/Mé): 440x400x565 mm.

Katalógusok & további lehetőségek

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés