Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Ha a kemény munkánál is több kell. Válasszon a Volkswagen Haszonjárművek szupermunkásai közül!

Szupermunkás akció

Volkswagen Transporter vagy Volkswagen Caddy választása esetén használja ki egyedülálló kedvezményünket!

Egyes Transporter teherautó modellek esetén akár nettó 1.887.000 Ft, míg bizonyos Caddy teherautó modellek vételárából akár nettó 1.364.000 Ft árengedményt kaphat.

Az ajánlat kizárólag a meghatározott modellekre érvényes a készlet erejéig, más akciókkal összevonható. További részletekről, és feltételekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben!

Új Crafter Gold/Silver csomag

Az Új Crafter az Ön igényei szerint!

Ügyfeleink igényeihez optimalizált extra csomagok kiemelkedő áron! Gold csomag a magasabb felszereltséget választóknak akár nettó 1.700.000 Ft, míg Silver az alacsonyabb felszereltséghez akár nettó 612.000 Ft árelőnyt biztosít.

A Gold csomag az alábbiakat tartalmazza:

 • "Composition Media" rádió
 • "Lane Assist" sávtartó rendszer
 • Hidraulikus csillapítású "ergoActive" ülés
 • "Climatic" klímaberendezés
 • Elektromosan behajtható külső tükrök
 • Parkolóradar elöl/hátul
 • Trendline csomag
 • Vezetőasszisztens-rendszer csomag
 • 4 db LED spot - világítás a raktérben

A Silver csomag tartalma:

 • Hidraulikus csillapítású "ergoActive" ülés
 • "Climatic" klímaberendezés
 • Elektromosan állítható külső tükrök

Az ajánlat kizárólag a meghatározott modellekre érvényes visszavonásig, más akciókkal összevonható. További részletekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek kereskedésekben!

4,59%THM finanszírozás

Volkswagen Haszonjárművek modellek most 4,59% THM Porsche Bank finanszírozással!

Vegye igénybe rendkívül kedvező, mindössze 4,59% THM, változó kamatozású, forintalapú finanszírozási ajánlatunkat, ami minden Volkswagen haszonjármű modellre vonatkozik. A kedvezményes finanszírozási konstrukció minden futó akcióval összevonható, maximum 3 db modell vásárlása esetén. Az akció 2018. július 9-től 2018. december 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre vonatkozik. További információért érdeklődjön értékesítőinknél!

A finanszírozást a Porsche Bank Zrt. nyújtja változó kamatozású, forint alapú zárt illetve nyílt végű pénzügyi lízing keretében. A pénzügyi szolgáltatás kizárólag a Porsche Hungaria Kft. hivatalos márkakereskedői által értékesített járművekre és teljes körű, a járműre vonatkozó, érvényes vagyonbiztosítási szerződéssel (CASCO) vehető igénybe. A Porsche Bank Zrt. ügyfél- és ügyletminősítési vizsgálat eredményétől függően vállalja a jármű finanszírozását, ill. egyéb fedezetet írhat elő. Az akció 2018. július 9-től 2018. december 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre és jóváhagyott gépjármű-finanszírozási szerződésekre érvényes. Az akció a megadott határidőig vagy a készlet erejéig, ill. visszavonásig érvényes. Egy Ügyfél maximum 3 gépjárműhöz veheti igénybe az akciós finanszírozást. A tájékoztatás nem teljes körű, kötelezettség vállalást a Porsche Bank Zrt. részéről nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke a 83/2010 (III.25.) Korm. rendeletnek megfelelően, 3 millió forint összegű kölcsön és 5 éves futamidejű, egyenletes törlesztésű, forintban fizetendő minta alapján került meghatározásra. A THM meghatározásakor az ügyfél által fizetendő biztosítási díj - tekintettel arra, hogy annak pontos összege nem ismert - figyelembe vételre nem került.

Hűségakció Caddy, Transporter és Crafter modellekre

Értékeljük Hűségét!

Ha most Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter, vagy Volkswagen Crafter vásárlását tervezi, akkor kiemelt akciós modellek esetén a Caddy teherautó modellek vételárából akár nettó 1.064.000 Ft, Transporter teherautó modellek vételárából akár nettó 1.487.000 Ft, míg Crafter modellek esetén akár nettó 1.147.000 Ft árengedményt is kaphat.

 

Az ajánlat kizárólag a meghatározott modellekre érvényes a készlet erejéig, más akciókkal is összevonható. További részletekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben!

Perfekt csomag akció egyes Transporter teherautó modellekre

Felszereltség csomag, kedvezőbb áron!

Vegye igénybe egyes Transporter teherautó modellek vásárlása esetén a leggyakrabban megrendelt extrákat, csomagban, kedvezménnyel! Akár 722.000 Ft nettó árelőny!

Az ajánlat visszavonásig érvényes, más akciókkal összevonható. További részletekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben!

Személyes kapcsolatfelvétel