Rakományrögzítő sínek és szemek.

Rakományrögzítő sínek1

A rakomány ideális rögzítése érdekében az oldalfalakhoz, a válaszfalhoz, a tetőkerethez és az univerzális padlóhoz külön robusztus fémsínek is rendelhetők.

Akár 14 db rakományrögzítő szem (kép nélkül)

A rakomány rögzítőhevederrel vagy rögzítőhálóval való biztonságos rögzítéséhez a Crafterben két kiegészítő rögzítőszem található az elválasztófalnál. Az állítható rögzítőszemek a padlóba süllyesztve helyezkednek el. Az elbotlás veszélyének csökkentése érdekében az ajtóknál található rögzítőszemek oldalra hajthatók.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Rögzítőheveder-szerelvény.1

Az opcionális rögzítőheveder-szerelvény segítségével mindig stabilan rögzítheti a szállítmányt a raktérben. A rögzítés egyszerűen a rakományrögzítő síneknél vagy a feszítőrúd különálló rögzítési pontjánál történik.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. A Volkswagen Zubehör GmbH, An der Trift 67, 63303 Dreieich, https://shops.volkswagen.com kínálata, csak a Volkswagen-partnerénél rendelhetők.

Rakományrögzítő háló.1

A kérésre rendelhető rakományrögzítő háló esetében egy körbefutó heveder gondoskodik a rakomány megbízható rögzítéséről. A karabineres kampókkal felszerelt racsnis heveder a jármű rögzítési pontjaiba vagy a jármű sínrendszerének külön rendelhető szerelvényei segítségével rögzíthető.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

Rakományrögzítő láda.1

A kérésre kapható rakományrögzítő láda racsnis és rögzítőhevedereket, élvédőt és csúszásgátló szőnyeget tartalmaz, valamint egy brosúrát a rakományrögzítéssel kapcsolatos figyelmeztetésekkel. A készlethez külön rendelhető fali tartó.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. A Volkswagen Zubehör GmbH, An der Trift 67, 63303 Dreieich, https://shops.volkswagen.com kínálata, csak a Volkswagen-partnerénél rendelhetők.

Beltéri tetőtartó.1

Az opcionális beltéri tetőtartó lehetővé teszi a rakományok egyszerű tárolását. Mindkét tartó eltolható a járműben, így a rakomány hosszához igazítható. Amennyiben nincs rájuk szükség, könnyedén kiszerelhetők.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Két feszítőrúd.1

A kérésre rendelhető feszítőrudak különböző rakományok biztonságos szállítását teszik lehetővé. A raktér rugalmas kihasználása érdekében a feszítőrudak gyorsan behelyezhetők és kivehetők.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.
2 Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés