Létra a hátsó ajtószárnyon.1 2

A hátsó ajtószárnyra szerelt, kérésre rendelhető létra gyors hozzáférést biztosít és meggyorsítja a tető meg- és lerakodását.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.
2 Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

Alaptartó és tetőcsomagtartó.

Alaptartó 1 2

Az alumíniumból és horganyzott acéllemezből készült opcionális alaptartó a C-sínekben rögzül. Csak a normál tetőhöz rendelhető, a terhelhetősége pedig 150 kg.

Előkészítés tetőcsomagtartóhoz (kép nélkül)1

A tetőn elhelyezett, kérésre rendelhető, C-profilos rögzítősínek megkönnyítik a tetőcsomagtartók, tetőkosarak vagy egyéb tároló egységek utólagos rögzítését.

Tetőcsomagtartó futógörgővel (kép nélkül)1

Ezzel az opcionális tartóval biztonságosan szállíthat hosszú rakományokat.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.
2 Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

Csőszállító.1 2

A kérésre rendelhető csőszállító akár 3 méteres csövek, például fűtéscsövek szállítására alkalmas.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. 2 Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

Ergonomikus létratartó és támaszkészlet.

Ergonomikus létratartó1

Az opcionális létratartó átgondolt kialakítása lehetővé teszi a létrák kis erőfeszítést igénylő be- és kiakasztását a jármű oldalán. Egy könnyű járású szerkezet emeli a létrát a tetőre szállításhoz.

Támaszkészlet1

A kérésre kapható, külön-külön állítható, horganyzott acélszalagból készült támaszok segítségével kényelmesen szállíthat hosszú tárgyakat a tetőn. Magasság az alaptartó nélkül: 180 mm.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. A Volkswagen Zubehör GmbH, An der Trift 67, 63303 Dreieich, https://shops.volkswagen.com kínálata, csak a Volkswagen-partnerénél rendelhetők.

Lég- és esőterelő.1

Résnyire nyitott ablaknál történő utazás esetén az opcionális lég- és esőterelő hatékonyan csökkenti a befelé pergő víz mennyiségét és a szél okozta zavaró zajt, ráadásul védelmet nyújt az oldalról érkező napsugarak ellen is.

 

Sárhányók1

A kérésre rendelhető rendkívül strapabíró sárhányók megvédik az alvázat, a lökhárítót, az oldalsó küszöblemezeket és az ajtókat a felverődő szennyeződéstől és kövektől. Ráadásul csökkentik a felverődő víz mértékét.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. A Volkswagen Zubehör GmbH, An der Trift 67, 63303 Dreieich, https://shops.volkswagen.com kínálata, csak a Volkswagen-partnerénél rendelhetők.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés