"Composition Audio" rádiórendszer.1

Az opcionálisan rendelhető rendszer egy monokróm TFT-kijelzőt, 2 x 20 W teljesítmény két hangszórót, egy SD-kártyahelyet, egy AUX-IN portot és egy USB-portot, valamint Bluetooth-os csatlakozási lehetőséget tartalmaz mobiltelefonokhoz.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

"Composition Media" rádiórendszer.1

Az opcionális rendszerhez egy 20,3 cm-es (8,0"), nagyméretű színes TFT-kijelző, egy közelítésérzékelős érintőképernyő, egy MP3- és WMA-kompatibilis CD-lejátszó, 4 x 20 W teljesítmény négy hangszóróval, egy SD-kártyahely, egy AUX-IN port és egy USB-port a műszerfalbetétben, Bluetooth-kapcsolat mobiltelefonokhoz, valamint az adások lehető legjobb minőségű vételét garantáló, PhasenDiversity vevővel felszerelt kettős tuner tartozik.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

"Discover Media" navigációs rendszer.1

Az opcionális "Composition Media" rádiórendszer funkciói mellett a kérésre rendelhető "Discover Media" navigációs rendszer esetén egy második SD-kártyahely is be van építve a térképkészletet tartalmazó SD-kártya befogadására. Az Európa térképadatait tartalmazó Volkswagen MapCare rendszerhez díjmentes frissítések állnak rendelkezésre a Volkswagen honlapján.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Car-Net App-Connect.1

Hogy minél jobban élvezhesse az infotainment rendszer előnyeit, a Car-Net App-Connect szolgáltatás segítségével USB-porton keresztül igény szerint csatlakoztassa okostelefonját a járműhöz. A Car-Net App-Connect megjeleníti okostelefonja kompatibilis alkalmazásait opcionális rádiós, ill. opcionális navigációs rendszerének érintőképernyőjén. Így az Android AutoTM, Apple CarPlayTM oder MirrorLinkTM segítségével bizonyos alkalmazások utazás közben kényelmesen irányíthatók az érintőképernyő kijelzőjén keresztül.

1 A Car-Net App-Connect csak a "Composition Media" rádiórendszerrel vagy a "Discover Media" és "Discover Media Plus" navigációs rendszerrel együtt elérhető. A Car-Net App-Connect a MirrorLink™, CarPlay™ és Android Auto™ technológiát foglalja magában. Ezen technológiák elérhetősége országonként változó. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Car-Net App-Connect technológiát jelenleg nem támogatja a piacon elérhető összes mobiltelefon. A Volkswagen szorosan együttműködik a nagy okostelefon-gyártókkal, hogy a Car-Net App-Connect technológiáinak széles körű támogatottságát előmozdítsa.

Car-Net Guide & Inform.1

Ha járműve fel van szerelve navigációs rendszerrel, akkor aktiválhatja a Car-Net Guide & Inform online szolgáltatásokat. A Guide & Inform szolgáltatás a regisztrációt követő első három évben ingyenesen igénybe vehető. Ilyen módon kétféle szolgáltatás használatára nyílik lehetősége: Olyan szolgáltatások, amelyek közvetlenül a járműben támogatják Önt, valamint otthonról konfigurálható szolgáltatások - akár az ügyfélportálon, akár a Car-Net alkalmazáson keresztül. A Guide & Inform járműben való használatához egyszerűen hozzon létre hotspotot az okostelefonjával, vagy használja a külön rendelhető Volkswagen CarSticket.

Aktuális információk az autóban.

A Guide & Inform szolgáltatással a járművezető mindig naprakész: online közlekedési információkhoz jut, megismerheti az üzemanyagtöltő állomások árait, megkeresheti a szabad parkolóhelyeket a közvetlen környezetében, valamint saját úticélokat kereshet a Google segítségével a navigációs rendszerben.

Jól szervezetten otthonról.

Az ügyfélportálon keresztül beállíthat online útvonalakat, úti célokat, külön célokat, majd azokat importálhatja a navigációs rendszerbe. A Car-Net alkalmazás továbbá szinkronizálja a naptárbejegyzéseket és az úti célokat.

1 A Car-Net Guide & Inform használatára csak az opcionális "Discover Media" és "Discover Media Plus" felszereltséggel együtt van lehetőség. Ezenkívül szükség van egy mobil WLAN-hotspotként működtethető mobil felhasználói készülékre (pl. okostelefonra) vagy egy tetszőleges mobilszolgáltatótól díjkötelesen igényelhető SIM kártyával rendelkező Volkswagen UMTS CarStickre. A Guide & Inform szolgáltatásokat csak az Ön és a mobilszolgáltatója között érvényes vagy külön e célra megkötött mobiltelefon-szerződés megléte esetén, valamint az adott mobiltelefon-hálózat lefedettségi területén lehet igénybe venni. Ha az interneten keresztül adatcsomagokat fogad, az Ön szolgáltatójának tarifáitól függően és különösen külföldi használat esetén járulékos költségek (pl. roamingdíjak) merülhetnek fel. A Car-Net szolgáltatások használata során keletkező adatmennyiség miatt érdemes fontolóra vennie egy átalánydíjas adatcsomagot mobilszolgáltatójánál. A Car-Net használatához külön szerződést is kell kötnie interneten a Volkswagen AG-val. Az ügyfélnek a jármű átadását követően 90 nap áll rendelkezésére járműve regisztrálására a www.volkswagen-car-net.com/portal oldalon. A Car-Net szolgáltatások elérhetősége országonként változó lehet. Ezek a szolgáltatások a megállapodott szerződéses futamidő alatt állnak rendelkezésre, és tartalmuk a szerződéses futamidő alatt változhat. A Car-Nettel kapcsolatos bővebb információkért keresse fel a www.volkswagen-nutzfahrzeuge.de/mod oldalt vagy forduljon egy Volkswagen-partnerhez, kérjük, hogy a mobiltelefonos tarifákról tájékozódjon mobilszolgáltatójánál.

Car-Net Security & Service.

Most a Car-Net Security & Service újonnan és külön csak a Crafterhez rendelhető. A parkolási pozíció lekérdezésétől a járműállapot-jelentésig - a Car-Net Security & Service szolgáltatás biztonságosabbá, egyszerűbbé, praktikusabbá és gazdaságosabbá teszi a Crafter mindennapi használatát - például a következő funkciókkal:

Területértesítés

Ha a Crafter meghatározott időre behajt egy meghatározott területre, vagy elhagyja azt, a jármű üzembentartója kap egy automatikusan generált figyelmeztető üzenetet.

Parkolási pozíció

Egy térképen meghatározza a Crafter utolsó parkolási pozícióját, a pontos címet, és GPS segítségével egyenesen odavezeti a sofőrt. Ilyen módon a sofőrváltás is rendkívül egyszerűen megszervezhető.

Bőrbevonatú multifunkciós kormánykerék, fűthető.

Az opcionális bőrbevonatú multifunkciós kormánykerék1 különösen kellemes tapintású és rendkívül kényelmesen kezelhető. A gombok segítségével vezérelhető pl. a rádió-, ill. a navigációs rendszer, a mobiltelefonja és a tempomat.

Digitális tachográf (kép nélkül)1

Az opcionális menetíró digitálisan feljegyzi az út- és sebességadatokat, és automatikusan figyelmezteti a vezetőt a vezetési idő túllépésére.

Flottamenedzsment-interfész/telematika előkészítés (kép nélkül)1

A kérésre rendelhető telematika előkészítésnek köszönhetően a meglévő rendszerek különösen egyszerűen integrálhatók. Minden szokványos gyártmánnyal kompatibilis.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Multifunkciós kormánykerék.1

Az opcionális multifunkciós kormánykeréken lévő gombok segítségével kényelmesen működtethető a multifunkciós kijelző, a mobiltelefon kihangosítója, a rádió-, valamint a navigációs rendszer.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Multifunkciós kijelző.1

Az opcionális multifunkciós kijelzőn lévő fedélzeti számítógép megjeleníti az aktuális információkat, többek között a megtett kilométert, a külső hőmérsékletet és az átlagfogyasztást.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

"Plus" multifunkciós kijelző.1

Az opcionális monokróm TFT-kijelző megjeleníti az aktuális információkat, többek között a külső hőmérsékletet, a következő tankolásig megtehető távolságot, az átlagsebességet és az átlagfogyasztást. A kijelző segítségével kényelmesen kezelhetők a vezetői asszisztensrendszerek és gyorsan ellenőrizhetők a járműfunkciók.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés