Mobil segítség műszaki hiba esetén.

A magas kialakítású Crafter nagy rakterében egy mobil műhely is tökéletesen elfér. A felszereltség része a hővédő üveg, a padlóba épített, alumíniumfedelű tároló, négy fiók, három polcfiók, egy munkalap satuval, valamint egy tetőre szerelt jelzőkészülék. A raktérben az optimális munkakörülményekről a LED-es világítás, egy 12 V-os dugaszolóaljzat és egy tetőszellőző gondoskodik.

A polcfelépítmények beszerelését a belső falakon M6 csavarokhoz kialakított hatszögletű lyukak és az univerzális padló teszik egyszerűvé. Az optimális rögzítési és rakodási lehetőségekről minden falon rakományrögzítő sínek, belső tetőtartó, valamint a vezetőfülke fölötti rakodási lehetőség gondoskodik. A járműhöz ezenkívül a tartós terheléshez alkalmas rugózás is rendelhető.

Frissáru-szállító jármű.

A moduláris segédberendezéseknek köszönhetően a jármű könnyedén átalakítható úgy, hogy az élelmiszer vagy gyógyszer szállítására is alkalmas legyen. A felszereltség része egy belül elhelyezett második párologtató, egy kiegészítő generátor, egy hűtőfolyadék-kompresszor, valamint egy második hőcserélő, így a raktér hőmérséklete rövid utakon ideális módon szabályozható. A tolóajtó zsanérja mélyebben van elhelyezve, így az azt fedő burkolat hatékonyan hőszigetel.

Csomagszállító és kézbesítő jármű.

A raktérhez való megfelelő hozzáférhetőséget ebben az átalakításban az átjáróval felszerelt elválasztófal és a lehajtható első utasülés biztosítja. A rugalmasságot és a biztonságot tovább növelik az összecsukható polcok és a "Rear View" tolatókamera. A be- és kirakodást a rendkívül alacsony beszállási magasság, a hátsó fellépő, valamint a hátsó ajtó megnövelt nyílási szögű zsanérjai könnyítik meg.

Bevetésirányító kocsi.

A Crafter ideális tulajdonságokkal rendelkezik a DIN szabvány szerinti ELW 1 bevetésirányító kocsivá történő átalakításhoz, két munkahellyel elől, és további kettővel hátul. A digitális rádiós és speciális jelzési technikán, valamint a szabadon programozható interfészen kívül a parkolás-segítő funkció is a felszereltség részét képezi. A megnövekedett teljesítményigény miatt a bevetésirányító kocsi nagyobb kapacitású akkumulátorral, egy második áramfejlesztővel (180 A), a motor kulcs nélküli üzemét biztosító kapcsolóval, egy második párologtatóval és két hőcserélővel van felszerelve. A speciális funkciók központilag vezérelhetők egy beépített konzol segítségével.

Gépjármű mozgásukban korlátozottak számára.

Az elsőkerék-meghajtású Crafter a rendkívül alacsony beszállási magasságával ideális alapot biztosít egy emelőlift vagy rámpa beépítéséhez. A legideálisabb városi használhatóságot az opcionálisan rendelhető vezetést segítő rendszerek biztosítják: Parkolási segítség, parkolássegítő rendszer, tolatókamera és oldalsó tolatószenzorok. A belső térben egy kiegészítő hűtőfolyadék-kompresszor, egy második párologtató, valamint egy második hőcserélő gondoskodik a kívánt légkondicionálásról.

Moduláris segédberendezések.

A nagy energiaszükségletű speciális ügyféligényekhez a Crafter kérésre moduláris segédberendezésekkel rendelhető. A költséghatékony gyári beépítés előnye a kiváló folyamatbiztonság és a normál szervizidőpontok szerinti karbantartás. Négy változat érhető el: Maximum 250 A-es generátor; generátor és klímakompresszor; generátor két klímakompresszorral; két generátor (egyenként 180 A) klímakompresszorral. A klímakompresszorok a klímaberendezéstől függetlenül működnek, és menet közben, valamint álló helyzetben gondoskodnak a fagypont fölötti hőmérsékletről - például frissáru-szállítóknak, gyógyszerszállítóknak és buszokhoz.

Ügyfélspecifikus funkcióvezérlő-egység.

Lehetővé teszi a felépítménygyártók számára, hogy a felépítményeket pl. okostelefonról is vezérelhetővé tegyék. Az ügyfélspecifikus funkcióvezérlő-egység szabadon programozható, továbbá egyedileg konfigurálható be- és kimenetet biztosít, valamint a motor üresjárati szabályozását teszi lehetővé.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés