Fapadló1 2

A rakteret borító 10 mm vastag fapadló optimális felületet biztosít a rakománya számára. A robusztus bükkfa kiemelkedő stabilitást és hosszú élettartamot jelent

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.
2 Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

Univerzális padló és előkészített karosszéria.

Univerzális padló1 2

Ez az opcionális, fából készült padló ideális alapot biztosít a különböző gyártóktól származó polcfelépítmények és szekrényrendszerek utólagos beszereléséhez. A padlóborítás kivágásainál elhelyezkedő speciális csatlakozóelemek lehetővé teszik a szekrényfelépítmények egyszerű rögzítését. A rakományrögzítő sínek választhatóan hosszanti és keresztirányban is rendelhetőek.

Beépíthető polcok számára előkészített karosszéria (kép nélkül)

A felszerelést az ablakok alatt és felett található számos hatszögletű lyuk és M6 csavar teszi egyszerűvé. A lyukak közötti távolság 100 mm.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.
2 Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

Ablak nélküli válaszfal és raktérszellőzés.

Ablak nélküli válaszfal

Az alapfelszereltséghez tartozó DIN 75410-3 szabvány szerinti válaszfal teljesen zárt. A vezető fülke feletti mennyezeti rekesz külön rendelhető a magas tető kivitelhez, az extra magas tetőkivitel esetén viszont alapfelszereltség.

Átlós raktérszellőzés (kép nélkül)1

A kívánság szerint kapható mechanikus tetőszellőző egy padlónyílással együtt gondoskodik az átlós szellőzésről, hogy a gázok biztosan távozzanak.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Válaszfal ablakkal és védőráccsal.1

Az ablak ferde beállítása megakadályozza, hogy a vezető látóterébe visszaverődések jussanak. A rács egyszerre óvja az ablakot, a vezetőt és a vezető mellett ülő utast, például hirtelen fékezés esetén. Az ablak kétféle változatban rendelhető: zárt válaszfalablakként vagy rugalmas tolóablakként.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Félmagas oldalburkolat és tárolódobozok.

Félmagas oldalburkolat üreges műanyag lapokból1

A raktérre külön rendelhető, üreges műanyag lapokból álló burkolat, mely különösen robusztus. Az oldalburkolat a padlótól a párkányig ér, és rendkívül könnyen tisztítható.

Tárolódobozok a kerékdobok fölött.1

Az extraként rendelhető tárolódobozok a raktérben a két kerékdob fölé vannak felszerelve, és többek között rögzítőhevederek, szerszámok, láthatósági mellények és kesztyűk tárolására alkalmasak.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Tetőig érő oldalburkolat rétegelt falemezből.1

Az oldalfalak védelme céljából az 5 mm vastag, opcionális rétegelt falemezek különösen ütésállóak és ellenállóak.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

"Vario Protect" tetőkárpit.1 2

A tető védelméről a különösen robusztus, kontúrmart tetőborítás gondoskodik. A kívánság szerint rendelhető "Vario Protect" tetőkárpit ellenáll az ütéseknek, vegyszereknek és környezeti hatásoknak.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.
2 Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

LED-es raktérvilágítás és dugaszolóaljzatok.

LED-es raktérvilágítás

Négy alapfelszereltségként integrált LED-es lámpa biztosítja a raktér egyenletes és megfelelő megvilágítását.

12 V-os dugaszolóaljzatok (kép nélkül)1

A könnyű elérhetőség érdekében külön kérésre a hátsó ajtószárny D-oszlopán és a tolóajtónál is elhelyezünk egy-egy 12 V-os dugaszolóaljzatot. Két tolóajtóval felszerelt jármű esetén egy harmadik csatlakozóaljzatot is talál.

230 V-os dugaszolóaljzatok, kívül és belül (kép nélkül)1

Az opcionális 230 V-os külső CEE-dugaszolóaljzattal áram táplálható a járműbe, amely a raktérben található dugaszolóaljzat segítségével akár 2500 watt (16 A) teljesítményt biztosít. Ennek köszönhetően a jármű belső terében is használhat elektromos eszközöket. A csomaghoz tartozik továbbá egy áram-védőkapcsoló és egy töltő a jármű akkumulátorához.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség

Hátsó ajtószárnyak.

A két, külön kérésre ablakkal is kapható tetőig nyúló ajtó 180°-os nyílásszöget biztosít, amely opcionálisan akár 270°-ra is bővíthető.

Tárolózsákok a hátsó ajtószárnyakhoz (kép nélkül)1

A külön kérésre rendelhető, levehető tárolózsákokban az apróbb szerszámok biztonságosan tárolhatók és mindig kéznél vannak.

Védőrács a hátsó ajtószárnyakhoz (kép nélkül)1

Az opcionális védőrácsok megvédik a hátsó ablakok üvegét a töréstől, illetve lopás elleni védelemre is szolgálnak.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés