Moduláris segédberendezések.

A nagy energiaszükségletű speciális ügyféligényekhez a Crafter kérésre moduláris segédberendezésekkel rendelhető. A költséghatékony gyári beépítés előnye a kiváló folyamatbiztonság és a normál szervizidőpontok szerinti karbantartás. Négy változat érhető el: Maximum 250 A-es generátor; generátor és klímakompresszor; generátor két klímakompresszorral; két generátor (egyenként 180 A) klímakompresszorral. A klímakompresszorok a klímaberendezéstől függetlenül működnek, és menet közben, valamint álló helyzetben gondoskodnak a fagypont fölötti hőmérsékletről - például frissáru-szállítóknak, gyógyszerszállítóknak és buszokhoz.

Ügyfélspecifikus funkcióvezérlő-egység.

Lehetővé teszi a felépítménygyártók számára, hogy a felépítményeket pl. okostelefonról is vezérelhetővé tegyék. Az ügyfélspecifikus funkcióvezérlő-egység szabadon programozható, továbbá egyedileg konfigurálható be- és kimenetet biztosít, valamint a motor üresjárati szabályozását teszi lehetővé.

Ütéselnyelő fellépő hátul.¹ ²

Az opcionális fellépő laprugós felfüggesztése egyszerűen elnyeli az apróbb ütődéseket.

¹Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.
²Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

Vonóhorog

Levehető vonóhorog1

A kérésre rendelhető vonóhorog akár 3,5 t tömegű vontatmány és tartóberendezés csatlakoztatható.

Vonóhorog elektromos csatlakozóegységgel (kép nélkül)2

Ez a külön kapható vonóhorog 150 kg-os megengedett függőleges terhelést biztosít, illetve gyorsan és egyszerűen lecsavarozható. A Volkswagen eredeti (13 pólusú) elektromos csatlakozóegysége biztosítja az utánfutó elektromos ellátását.

Vonóhorog előkészítés(kép nélkül)1

Kérésre a különböző előkészítésekkel akár 3,5 t vontatható tömeg is elérhető.

Merev vonóhorog (kép nélkül)1

Ezzel a külön rendelhető vonóhoroggal akár 3,5 t tömegű teher is vontatható - beleértve a vontatmánystabilizálóval rendelkező elektronikus menetstabilizáló rendszert.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.
2 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. A Volkswagen Zubehör GmbH, An der Trift 67, 63303 Dreieich, https://shops.volkswagen.com kínálata, csak a Volkswagen-partnerénél rendelhetők.

Csapszeges vonószerkezet.¹

A kérésre rendelhető csapszeges vonószerkezet max. 2 tonna vontatható tömeghez van tervezve - vontatmánystabilizálóval rendelkező elektronikus menetstabilizáló rendszerrel együtt.

¹ Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Szimpla és duplakabin, járműhossz

A tökéletes ülésmegoldások mindenki számára: a Crafter szimpla kabinnal akár három fő részére, dupla kabinnal pedig akár hét - ebből négy fő a hátsó üléspadon. Ha felhajtja a hátsó ülőlapot, alatta egy nagy tárolóhely található a szerszámokhoz vagy egyéb anyagokhoz tárolásához.

A Crafter platós az alábbi jármű hosszal érhető el:

  • 6.204 mm
  • 7.004 mm
  • 7.404 mm

Szimpla vagy duplakabinos kiviteltől függően raktere 7,1 m2-től 9,6 m-ig terjed.

LED-es első fényszórók.1

A nappali menetfényt, a tompított és a távolsági fényt kérésre energiatakarékos LED-ek szolgáltatják. A LED-ek üzembiztonsága és hosszú élettartama a ritkán előforduló meghibásodás révén növeli a biztonságot.

Vonóhorog

Vonóhorog előkészítés (kép nélkül)1
Kérésre a különböző előkészítésekkel akár 3,5 t vontatható tömeg is elérhető.

Merev vonóhorog. (kép nélkül)1
Ezzel a külön rendelhető vonóhoroggal akár 3,5 t tömegű teher is vontatható - beleértve a vontatmánystabilizálóval rendelkező elektronikus menetstabilizáló rendszert.

Levehető vonóhorog1
A kérésre rendelhető vonóhorog akár 3,5 t tömegű vontatmány és tartóberendezés csatlakoztatható.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés