Moduláris segédberendezések.

A nagy energiaszükségletű speciális ügyféligényekhez a Crafter kérésre moduláris segédberendezésekkel rendelhető. A költséghatékony gyári beépítés előnye a kiváló folyamatbiztonság és a normál szervizidőpontok szerinti karbantartás. Négy változat érhető el: Maximum 250 A-es generátor; generátor és klímakompresszor; generátor két klímakompresszorral; két generátor (egyenként 180 A) klímakompresszorral. A klímakompresszorok a klímaberendezéstől függetlenül működnek, és menet közben, valamint álló helyzetben gondoskodnak a fagypont fölötti hőmérsékletről - például frissáru-szállítóknak, gyógyszerszállítóknak és buszokhoz.

Ügyfélspecifikus funkcióvezérlő-egység.

Lehetővé teszi a felépítménygyártók számára, hogy a felépítményeket pl. okostelefonról is vezérelhetővé tegyék. Az ügyfélspecifikus funkcióvezérlő-egység szabadon programozható, továbbá egyedileg konfigurálható be- és kimenetet biztosít, valamint a motor üresjárati szabályozását teszi lehetővé.

Vonóhorog fellépővel.¹

Az opcionális vonóhorog segítségével egyszerűen cserélhető a gömbfej és a csapszeges vonószerkezet.2 A külön rendelhető fellépő pedig gondoskodik a kényelmes be- és kiszállásról.3

Féloldalas fellépő a lökhárítón4

A kérésre rendelhető fellépő a hátsó fal szélességének a felét fedi le és megkönnyíti a be- és kirakodást. Egy 3,5 t vontatható tömegű vonószerkezettel kombinálható.

¹ Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. A Volkswagen Zubehör GmbH, An der Trift 67, 63303 Dreieich, https://shops.volkswagen.com kínálata, csak a Volkswagen-partnerénél rendelhetők.
² A gömbfejet tartalmazza a szállítási terjedelem. Az elektromos csatlakozóegységet külön meg kell rendelni
3 A fellépő nem alkalmas platós kivitelhez, és csak a vonóbakkal együtt használható.
4 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Vonószerkezet gömbfejjel és vonóhoroggal.

Levehető vonószerkezet gömbfejjel.¹

A kérésre rendelhető vonószerkezettel akár 3,5 t tömegű vontatmány és tartóberendezés csatlakoztatható.

Vonószerkezet elektromos csatlakozóegységgel. (kép nélkül)³ Ez a külön kapható vonószerkezet 150 kg-os megengedett függőleges terhelést biztosít, illetve gyorsan és egyszerűen lecsavarozható. A Volkswagen eredeti (13 pólusú) elektromos csatlakozóegysége biztosítja az utánfutó elektromos ellátását.

Előkészítés vonóhorog számára. (kép nélkül)¹
Kérésre a különböző előkészítésekkel akár 3,5 t vontatható tömeg is elérhető.

Merev vonóhorog. (kép nélkül)¹
Ezzel a külön rendelhető vonóhoroggal akár 3,5 t tömegű teher is vontatható - beleértve a vontatmánystabilizálóval rendelkező elektronikus menetstabilizáló rendszert.

¹Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. ³Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. A Volkswagen Zubehör GmbH, An der Trift 67, 63303 Dreieich, https://shops.volkswagen.com kínálata, csak a Volkswagen-partnerénél rendelhetők.

Csapszeges vonószerkezet.¹

A kérésre rendelhető csapszeges vonószerkezet max. 2 t vontatható tömeghez van tervezve - vontatmánystabilizálóval rendelkező elektronikus menetstabilizáló rendszerrel együtt.

¹Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés