"Composition Audio" rádiórendszer.¹

Az opcionálisan rendelhető rendszer egy monokróm TFT-kijelzőt, 2 x 20 W teljesítmény két hangszórót, egy SD-kártyahelyet, egy AUX-IN portot és egy USB-portot, valamint Bluetooth-os csatlakozási lehetőséget tartalmaz mobiltelefonokhoz.

¹ Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

"Composition Media" rádiórendszer.¹

Az opcionális rendszerhez egy 20,8 cm-es (8,0"), nagyméretű színes TFT-kijelző, egy közelítésérzékelős érintőképernyő, egy MP3- és WMA-kompatibilis CD-lejátszó, 4 x 20 W teljesítmény négy hangszóróval2, egy SD-kártyahely, egy AUX-IN port és egy USB-port a műszerfalbetétben, Bluetooth-kapcsolat mobiltelefonokhoz, valamint az adások lehető legjobb minőségű vételét garantáló, PhasenDiversity vevővel felszerelt kettős tuner tartozik.

¹ Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. ² Az új dobozos és kombi kivitelű Crafter modellekhez igény szerint két hátsó kiegészítő hangszóró rendelhető. Ez a felszereltségi opció későbbi időpontban rendelhető.

"Discover Media" navigációs rendszer.¹

Az opcionális "Composition Media" rádiórendszer funkciói mellett a kérésre rendelhető "Discover Media" navigációs rendszer esetén egy második SD-kártyahely is be van építve a térképkészletet tartalmazó SD-kártya befogadására. Az Európa térképadatait tartalmazó Volkswagen MapCare rendszerhez díjmentes frissítések állnak rendelkezésre a Volkswagen honlapján.

¹ Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Bőrbevonatú multifunkciós kormánykerék, fűthető.¹

Az opcionális bőrbevonatú multifunkciós kormánykerék különösen kellemes tapintású és rendkívül kényelmesen kezelhető. A gombok segítségével vezérelhető pl. a rádió-, ill. a navigációs rendszer, a mobiltelefonja és a tempomat.

Digitális tachográf.¹(kép nélkül)

Az opcionális menetíró digitálisan feljegyzi az út- és sebességadatokat, és automatikusan figyelmezteti a vezetőt a vezetési idő túllépésére.

Flottamenedzsment-interfész/telematika előkészítés.¹ (kép nélkül)

A kérésre rendelhető telematika előkészítésnek köszönhetően a meglévő rendszerek különösen egyszerűen integrálhatók. Minden szokványos gyártmánnyal kompatibilis.

¹Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Multifunkciós kormánykerék.¹

Az opcionális multifunkciós kormánykeréken lévő gombok segítségével kényelmesen működtethető a multifunkciós kijelző, a mobiltelefon kihangosítója, a rádió-, valamint a navigációs rendszer.

¹Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Multifunkciós kijelző.¹

Az opcionális multifunkciós kijelzőn lévő fedélzeti számítógép megjeleníti az aktuális információkat, többek között a megtett kilométert, a külső hőmérsékletet és az átlagfogyasztást.

¹Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

"Plus" multifunkciós kijelző.¹

Az opcionális monokróm TFT-kijelző megjeleníti az aktuális információkat, többek között a külső hőmérsékletet, a következő tankolásig megtehető távolságot, az átlagsebességet és az átlagfogyasztást. A kijelző segítségével kényelmesen kezelhetők a vezetői asszisztensrendszerek és gyorsan ellenőrizhetők a járműfunkciók.

¹Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés