LED-es fényszóró

A tompított és távolsági fényt energiatakarékos LED-ek szolgáltatják. A LED-ek kiváló üzembiztonsága és hosszú élettartama növeli a biztonságot. A LED-es fényszórók többek közt erős fényükkel, a nappali viszonyokhoz hasonló fényspektrumukkal és csekély energiaszükségletükkel tűnnek ki. Csak LED-es hátsó lámpákkal együtt rendelhetők.

LED-es hátsó lámpák
A helyzetjelző és a féklámpák energiatakarékos LED-es fényforrások.

Extra felszereltségként rendelhető a Caravelle Trendline, Comfortline és Highline számára.

Fényszórómosó-berendezés

A berendezés bekapcsolt tompított vagy távolsági fény mellett használható. Működése az ablakmosó berendezéshez kapcsolódik, s annak minden ötödik mosási folyamata során lép működésbe.

Extra felszereltségként rendelhető a Caravelle Trendline, Comfortline és Highline számára.

"Látni & Látszani" csomag

A jobb látás érdekében a csomag automatikusan elsötétedő belső visszapillantó tükröt tartalmaz, melynek révén elkerülhető, hogy az Ön mögött haladó jármű elvakítsa Önt. A csomaghoz esőérzékelő is tartozik, amely aktiválja az ablaktörlőket. 1) A "Coming Home/ Leaving Home" funkcióhoz jár kiegészítő menetfény megvilágítja a jármű környezetét, ami plusz biztonságot és kényelmet jelent.

A Caravelle Trendline számára a "Látni & Látszani" "Plusz" csomag eis rendelkezésre áll, amely a "Látni & Látszani" csomag tartalmán túl nagy fényerejű H7 halogén fényszórókat és ködfényszórókat is tartalmaz.

1) Extra felszereltségként rendelhető a Caravelle Trendline, Comfortline és Highline számára.

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés