Kartámaszok a vezetőülésen

Annak érdekében, hogy a vezetőtér környezetében minden jól elérhető maradjon, a kartámaszok igény szerint felhajthatók.

A Caravelle Comfortline és Highline számára széria-, a Caravelle Trendline esetében extra felszereltség.

Kettős kísérőülés

Extra felszereltségként az egyes ülés helyett kettős ülés is rendelhető az utasoldalon, amely felhajtható ülőpárnája alatt nagyméretű rakodórekeszt kínál. A Caravelle Trendline esetében kívánságra a háttámla felszerelhető egy rakodórekesszel, amelybe ital- és ceruzatartó van beépítve.

Elektromosan 12-féleképpen állítható ülések

A vezető- és utasoldalon. Egyéni igényekhez igazítható a gerinctámasz, a háttámla dőlésszöge, az ülésmagasság, valamint az ülőfelület dőlésszöge és hosszirányú állítása. A kísérőüléshez három különböző ülésbeállítás tárolható el a memóriában. Az elektromosan 12-féleképpen állítható vezető- és utasoldali üléshez ülésfűtés is tartozik1).

Extra felszereltségként rendelhető a Caravelle Comfortline és a Highline számára.
1) Csak Nappa bőrrel rendelhető.

Easy-Entry funkció

A második üléssor külső üléseinek Easy-Entry funkciója különösen kényelmes hozzáférést biztosít a harmadik üléssorhoz. Az Easy-Entry ülések kezeléséhez elegendő egyetlen kézmozdulat; két tolóajtós járműveknél mindkét oldalon felszerelhetők.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés