"Composition Audio" rádió

A következőket tartalmazza: monokróm TFT-kijelző, négy 20 wattos hangszóró, SD-kártya-olvasó, Aux-in és USB-csatlakozás, valamint Bluetooth-csatlakozás mobiltelefonhoz.

A Caravelle Trendline és Comfortline esetében szériafelszereltség.

"Composition Audio" rádió

A következőket tartalmazza: monokróm TFT-kijelző, négy 20 wattos hangszóró, SD-kártya-olvasó, Aux-in és USB-csatlakozás, valamint Bluetooth-csatlakozás mobiltelefonhoz.

A Caravelle Trendline és Comfortline esetében szériafelszereltség.

"Composition Media" rádió

A következőket tartalmazza: 16,5 cm-es (6,33"-os), színes TFT-kijelző, közelítésérzékelős érintőképernyő, MP3 és WMA formátum lejátszására alkalmas CD-lejátszó, négy 20 wattos hangszóró, SD-kártya-olvasó, Aux-in és USB-csatlakozás a kesztyűtartóban, Bluetooth-csatlakozás mobiltelefonhoz, valamint dupla tuner antennakiválasztóval az optimális vétel érdekében.

A Caravelle Trendline, Comfortline és Highline számára extra felszereltségként rendelhető.

"Discover Media" navigációs rendszer

A nyolchangszórós "Composition Media"rádió funkcióinak kiegészítéseként második SD-kártya-olvasót integráltak a rendszerbe. A telepített európai térképanyaghoz a Volkswagen MapCare révén ingyenes frissítések állnak rendelkezésre a Volkswagen honlapján 1).

"Discover Media Plus" navigációs rendszer 2)A nyolchangszórós "Discover Media" navigációs rendszer funkcióin kívül a követezőket tartalmazza: DAB+ digitális rádióvétel, beszédvezérlés, Car-Net "App Connect", Volkswagen Media Control, elektronikus beszédhangosító funkció és "Comfort" mobiltelefon-csatlakozás Media-in multimédiás csatlakozóval.

1) A Caravelle Trendline és Comfortline számára extra felszereltségként rendelhető.
2) A Caravelle Trendline, Comfortline és Highline számára extra felszereltségként rendelhető.

"Comfort" mobiltelefon-előkészítés

Ez a mobiltelefon számára kialakított, speciális rekesz extrafelszerelésként rendelhető és a színvonalas vételi minőség érdekében vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a jármű külső antennájához. Az extrafelszerelésként rendelhető Comfort mobiltelefon-előkészítéssel az akkumulátor feltöltése is egyszerű, elegendő ugyanis a készüléket a szintén a rekeszben rendelkezésre álló USB-aljzaton át csatlakoztatni.

Extrafelszerelésként és csak a Composition Media és Composition Colour rádió-rendszerekkel, illetve a Discover Media navigációs rendszerrel együtt rendelhető.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés