Fényszóró-szabályozás "Light Assist"

Az extra felszereltségként kínált fényszóró-szabályozás automatikusan tompítja a reflektort szembejövő vagy előttünk haladó járművek érzékelése esetén, mielőtt azok vezetőjét elvakítaná a fény. 60 km/h sebesség felett és teljes sötétségben automatikusan bekapcsolódik a távolsági fényszóró.

Extra felszereltségként rendelhető a Caravelle Trendline, Comfortline és Highline számára.

Ködfényszóró beépített kanyarfénnyel

Az extra felszereltségként rendelhető ködfényszóró rossz időjárási viszonyok között is optimális látást biztosít, és kanyarodáskor a kanyar belső íve felé eső fényszóró megvilágítja az útszegélyt.

A Caravelle és Highline esetében szériafelszereltség, a Caravelle Trendline és Comfortline számára extra felszereltségként rendelhető.

LED-es első fényszóró

A tompított és távolsági fényt energiatakarékos LED-ek szolgáltatják. A LED-ek kiváló üzembiztonsága és hosszú élettartama növeli a biztonságot. A LED-es fényszórók többek közt erős fényükkel, a nappali viszonyokhoz hasonló fényspektrumukkal és csekély energiaszükségletükkel tűnnek ki. Csak LED-es hátsó lámpákkal együtt rendelhetők.

LED-es hátsó lámpák
A helyzetjelző és a féklámpák energiatakarékos LED-es fényforrások.

Extra felszereltségként rendelhető a Caravelle Trendline, Comfortline és Highline számára.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés