Elektromos csomag

Az elektromos csomag I.1)elektromosan állítható és fűthető külső visszapillantó tükrökből és elektromos ablakemelőkből áll, amelyek kapcsolói a vezető- illetve utasoldali ajtókárpitba építve állnak rendelkezésre.

Az elektromos csomag II.2) az elektromos csomag I. tartalmán túl a külső visszapillantó tükrök elektromosan behajtható funkcióját is magában foglalja.

1) A Caravelle Comfortline és Highline esetében szériafelszereltség, a Caravelle Trendline számára extra felszereltségként rendelhető.
2) Extra felszereltségként rendelhető a Caravelle Trendline, Comfortline és Highline számára.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés