Forgatható ülések gerinctámasszal

Az ergonomikus vezető- és utasoldali ülések kartámaszokkal és gerinctámasszal vannak felszerelve. Kiváló oldaltartást biztosítanak és kb. 180°-kal elforgathatók1 (az ülések magassága nem állítható). A gerinctámaszok igény szerint elektromosan állíthatók.

12 állású elektromos ülésállítás2
A vezető- és utasoldali ülések elektromosan állíthatók. A gerinctámasz, a háttámla dőlésszöge, az ülésmagasság, valamint az ülőfelület dőlésszöge és hosszirányú beállítása mind egyénileg beállíthatók a kívánt pozícióba. A vezetőüléshez a memóriafunkció segítségével három különböző ülésbeállítást lehet elmenteni. A 12 állású elektromos ülésállítás² ülésfűtést is tartalmaz a vezetőüléshez és az első utasüléshez.

¹ Behúzott kézifék esetén a vezetőfülkében lévő forgatható ülések nem forgathatók.
² A California Coast és Ocean modellek esetén felár ellenében rendelhető, a California Beach modellhez nem rendelhető. Csak Alcantara üléshuzattal együtt. Az ülés közepe és belső szélei Alcantara anyagból. Az ülések nem forgathatók.

Önálló ülés az utastérben

A kényelmes kartámaszokkal felszerelt pótülés lehajtható, forgatható, hosszirányban eltolható és kivehető. Hárompontos biztonsági övvel és ISOFIX rögzítési pontokkal van felszerelve. 4MOTION összkerékhajtással ellátott California esetén nem rendelhető.

A California Coast és Ocean modellekhez felár ellenében rendelhető. A California Beach modellhez nem rendelhető.

Üléspadok

A California Beach utasteréhez igény szerint 3 személyes üléspad is rendelhető. Lehajtva az opcionális Multiflexboarddal együtt egy 1,50 m x 1,83 m-es fekvőfelületet kapunk. Ebben az esetben ez váltja fel a fekvőmatracot tartalmazó, alapfelszereltséghez tartozó tárolórekeszt.

Ha a California Beach modellhez a 3 személyes üléssort választja két, opcionális egyes üléssel, akkor az utastérben öt személy kényelmesen elfér, mely teljes értékű 7 személyes járművé teszi a California Beach modellt.

Köszönhetően az opcionális, forgatható egyes ülés és a 2 személyes üléspad együttesének a California Beach modellben három személy kényelmesen elfér az utastérben.

A California Beach modellhez felár ellenében rendelhető. California Coast és Ocean modellekhez nem rendelhető.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés