"Composition Audio" rádiórendszer

A rendszerhez monokróm TFT-kijelző, négy hangszóró, egy SD-kártyahely, egy AUX-IN és egy USB-port, valamint Bluetooth-on keresztüli mobiltelefon-csatlakozási lehetőség tartozik.

A California Beach modellnél alapfelszereltség. California Coast és Ocean modellekhez nem rendelhető. (csak 6 db hangszóróval)

"Composition Colour" rádiórendszer

A rendszerhez 12,7 cm-es (5 colos), nagyméretű színes TFT-kijelző érintőképernyővel, MP3- és WMA-kompatibilis CD-lejátszó, nyolc hangszóró, SD-kártyahely, AUX-IN és USB-port, Bluetooth-kapcsolat mobiltelefonokhoz, valamint a lehető legjobb minőségű rádióvételt garantáló, Phasen-Diversity vevővel felszerelt kettős tuner tartozik.

A California Coast és Ocean modellek esetén alapfelszereltség, a California Beach modellhez felár ellenében rendelhető. (csak 6 db hangszóróval)

"Composition Media" rádiórendszer

Az opcionális rendszerhez 16,5 cm-es (6,33 colos), nagyméretű színes TFT-kijelző, közelítésérzékelős érintőképernyő, MP3- és WMA-kompatibilis CD-lejátszó, nyolc hangszóró, SD-kártyahely, AUX-IN és USB-port a kesztyűtartóban, Bluetooth-kapcsolat mobiltelefonokhoz, valamint a lehető legjobb minőségű rádióvételt garantáló, Phasen-Diversity vevővel felszerelt kettős tuner tartozik.

A California Beach, Coast és Ocean modellekhez felár ellenében rendelhető.

"Discover Media" navigációs rendszer

A rendszerhez a nyolc hangszóróval felszerelt "Composition Media" rádiórendszer funkciói mellett egy második SD-kártyahely is tartozik a térképadatokat tartalmazó SD-kártya befogadására. Az Európa térképadatait tartalmazó Volkswagen MapCare rendszerhez díjmentes frissítések állnak rendelkezésre a Volkswagen honlapján.1

"Discover Media Plus" navigációs rendszer2

A nyolc hangszóróval ellátott "Discover Media" navigációs rendszer funkcióin kívül a rendszerhez igény szerint kérhető: DAB+ digitális rádióvétel, hangvezérlés funkció, Car-Net App-Connect szolgáltatás, Volkswagen Media Control alkalmazás, elektronikus beszédhangosítás és "Comfort" mobiltelefon-interfész MEDIA-IN interfésszel. (kép nélkül)

¹ A California Beach modellhez felár ellenében rendelhető. California Coast és Ocean modellekhez nem rendelhető.
² A California Beach, Coast és Ocean modellekhez felár ellenében rendelhető.

"Comfort" mobiltelefon csatlakozás

A mobiltelefon elhelyezésére szolgáló, speciális tárolórekesz opcionális. Ehhez vezeték nélküli külsőantenna-csatlakozás tartozik a mobilhálózati jelek küldési és vételi minőségének optimalizálása érdekében. A telefon akkumulátorának feltöltése is egészen egyszerű: ehhez a telefont mindössze a szintén a tárolórekeszben található USB-csatlakozóhoz kell csatlakoztatni.

Csak a "Composition Colour" és a "Composition Media" rádiórendszerekhez, valamint a "Discover Media" navigációs rendszerhez kapható. A California Beach, Coast és Ocean modellekhez felár ellenében rendelhető.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés